reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Pietrucha!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SYN!!!! Hot Dog!!! :) jezu gratulacje:* :8 :* co do taśm- pffffffffff ja wiedziaąłm że tak będzie - ale dla formalnosci- baaaaaaaaaardzo sie ciesze- i teraz napisze to głosno i drukownymi literami KONOWAŁ!

:* :* :* WYCALOWANA I USCISKANA SIE CZUJ! Z CALEJ SILY!!

Pietrucha jeszcze raz bardzo się cieszę, że wszystko ok i gratuluję synusia! :-) Stresu trochę było, ale najważniejsze, że jest dobrze.
Z tymi zdjęciami, to pewnie wina sprzętu, że tak wyszło. Po raz kolejny potwierdza to, że państwowa służba zdrowia najczęściej jest do bani.

pietrucha również się bardzo cieszę, że po badaniu wszystko okazało się ok i gratuluję Synka :) dodaję Cię do listy :)

oxiczka gratulacje :)

pietrucha super wieści :tak::-D teraz proszę cieszyć się ciążą i nią delektować na całego:-) buziole w brzuchola:rofl2:

pietrucha ! extra wiadomość ! kamień z serca i tyle niepotrzebnego stresu, najważniejsze że synuś miewa się dobrze i wszystko idzie w dobrym kierunku :))) gratki :)

joanna powodzenia na jutrzejszej wizycie, może być bardzo ważna, to ze poznasz płeć jest bardzo możliwe :D

Pietrucha gratuluje SYNA co do badan byłam pewna że jest dobrze. Dobrze, ze stresu już nie ma i mama szczęśliwa :)

reklama
No ja tez po badaniu :D i okazal sie wielki szok bo przez 5 miesiecy do brzuszka mowilo sie Oliwcia a dzis WIELKI SIUREK :D ale i tak sie ucieszylismy. wazne ze zdrowy, zdjec tak jak pietrucha nie wrzucam bo byly robione narzadow :)
Maly ma 20 cm i wazy 330 gram wiec chlop jak dab. Pierwsze przylozenie glowicy do brzuszka i slodka poza malca - stopke mial przy nosie i wygladalo jakby sobie ja wachal hihi ;)

Wszystkie pomiary w normie i to najwazniejsze.
Jutro ide jeszcze do mojej doktorowej na wizyte wiec dostane pewnie zdjecie :)

Do góry