reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Dzięki dziewczyny, też w nim jestem zakochana a zdjęcie leży przy łóżku bo nie mogę przestać na nie patrzeć :) chyba zdecydujemy się na imie Kacper, mimo że angole będą wymawiać przez S. Ale jakos pasuje mi do tego naszego dziubka :)
poza tym my przodujemy w tabeli dlatego taki wielkolud, będziemy jedni z pierwszych do przyjścia na świat :) dokładnie zostało nam 135 dni :))

reklama
oxiczka gratuluje zdrowego synusia!!ja sie rozpakuje we wrześniu na 100% bo max w 38tyg:p więc będziemy jedne z pierwszych :) Ja czekam jeszcze 8dni i mam usg genetyczne :) moze dostanę jakieś foto moich ksiezniczek;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Nie spałam w nocy, nie jadłam rano. W poczekalni nogi jak z waty. Stres gorszy niż przed ślubem...
Na Usg w Poradni Genetycznej stwierdzono BRAK TAŚM !!!! :-):-):-):-)

Za 3 tyg mam do nich wrócić, żeby sprawdzić dokładnie serduszko, bo teraz słabo widać...
Kamień z serca.

Pokazałam Pani opis badania od lekarza i zdjęcia, w sumie się zaśmiała, bo powiedziała, że na tych zdjęciach to w ogóle nic nie widać.. I ona nie wie co to ma być. Całe badanie trwało jakieś 20 min. Opis poniżej :

1.jpg2.jpg

Zdjęcia mam poszczególnych części ciała, jakie mierzono, więc nie wrzucam.
Jutro pewnie będę miała fotę od swojego ginekologa - bo jutro sprawdzi mi torbiele i szyjkę macicy...

Dzisiaj oddycham już z ulgą.. Mamy zdrowe dziecko. Mamy ZDROWEGO SYNA! :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 87
  • 2.jpg
    2.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 63
pietrucha ale sie ciesze ze wszystko wporzadku :) masz zdrowego synusia!! Super!!! Szkoda tylko ze przez jakiegoś lekarza który nie dopatrzy musialas tyle stresów przechodzić... Ale to juz za Tobą! Teraz możesz sie cieszyć zdrowym dzieciaczkiem:)

Pietrucha, gratulacje świetnych wyników! Super, że wszystko okazało się być w porządku!

To już jutro! Jutro jadę do chrzestnego i zrobi połówkowe z USG 4D!! Mam nadzieję, że luteina zmniejszyła napięcie macicy. Już mnie nie ciągnie tak jak ostatnio... Oby wszystko było dobrze! Trzymajcie kciuki! Może poznam w końcu płeć. :)

Pietrucha super że masz to za sobą, ja z jednej strony się nie mogę połówkowego doczekać a z drugiej się boje :/ i gratuluję syneczka całego i zdrowego teraz możesz się w pełni cieszyć spokojną ciążą :)

reklama
Do góry