reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

No to jak na razie chłopaki górą :)
Bosmanka trzymam kciuki za połówkowe !! Ja dziś robiłam krew, mocz i cukier, jutro wyniki. A połówkowe mam dopiero 4 czerwca ahhhhj już się doczekać nie mogę :/

reklama
deli i tulipiana gratuluje udanych wizyt :) super ze dzieciaczki zdrowo rosną:) do października coraz bliżej :)

bosmanka zaciskam kciuki za dzisiejsza wizytę!!!&&&&&&&&

Już jestem po dłuuugo wyczekiwanej wizycie. :) :) :) Miałam USG 4D. Według wszystkich badań Dzidziuś rozwija się bardzo dobrze, rośnie szybko (pomiary wykazują na 19 tc), wierzga wesoło. Serduszko pięknie pika. :) Macica na szczęście już jest miękka, ale mam brać jeszcze luteinę z asparginem. Muszę jednak się oszczędzać.

No i uwaga. Na chwilę obecną mój lekarz podejrzewa, że będzie to CHŁOPAK! Na kolejnym badaniu będzie już większa pewność, ale ja wyraźnie dostrzegłam interes i klejnociki. :-D

Dodaję zdjęcia USG. Na pierwszym kadrze chyba ciućka palucha.
:tak:

Dzidzia USG połówkowe 1.jpgDzidzia USG połówkowe 2.jpgDzidzia USG połówkowe 3.jpg

Załączniki

• Dzidzia USG połówkowe 1.jpg
    Dzidzia USG połówkowe 1.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 48
  • Dzidzia USG połówkowe 2.jpg
    Dzidzia USG połówkowe 2.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 47
  • Dzidzia USG połówkowe 3.jpg
    Dzidzia USG połówkowe 3.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Bosmanka trzymam kciuki za badanie!!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Joanna- śliczne fotki! gratulacje udanej wizyty zdorwego i silnego HOT DOGA!!!! :D SUPER!

reklama
Do góry