reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

No dokładnie, dlatego ja po Tsh poszłam do rodzinnego, bo robię co miesiąc - zawsze coś do przodu. Ale już Fts i Ft4 nikt nie przepisze, tylko endokrynolog. Ja Uważam,że w Polsce,żeby chorować - trzeba być bogatym :tak:.

reklama
Sony -stwierdzil ze obstawia "2:1 na chlopaka bo cos wyrazniejszego ma miedzy nóżkami, niż dziewczynki w tym okresie" to są jego słowa .

Sony -stwierdzil ze obstawia "2:1 na chlopaka bo cos wyrazniejszego ma miedzy nóżkami, niż dziewczynki w tym okresie" to są jego słowa .

moja gin tydzien temu tez mi tak powiedziala, a wczoraj okazalo sie ze na 80% to dziewczynka bo kat nachylenia wzgroka lonowego na to wskazuje (usg prenatalne mialam) wiec normalny lekarz ktory sie nie specjalizuje w takich pomiarach zawsze pomysli na poczatku chlopa z dziewczynka bo cos wystaje ^^

Ja myślę, że na tym etapie lekarze bardziej zgadują :) ale za tydzień idę na kontrolę i nie powiem- chciałabym żeby lekarz próbował zgadnąć :) jeszcze 6 dni do wizyty.

Rajani zdjęcie przecudowne :)!!!!
Dziamdziaki śliczne maleństwo :)!!!!

3D.jpgA.jpg

To i ja pierwszy raz pochwalę się:) Malutkie ma się dobrze, 167 uderzeń serduszka. Mam już 4cm, wskazują na 11tydzień, czyli starszą ciążę. Te zdjęcia to zrzuty z filmu, bo mi lekarz każde USG nagrywa na płytkę. Miałam zwykłe i 3D, widziałam kręgosłup, paluszki, dupkę. Na początku spało,ale później zaczęło się przeciągać, machać rączkami, nóżkami:) UROCZO:)
Za 2 tygodnie USG genetyczne.

Załączniki

• 3D.jpg
    3D.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 88
  • A.jpg
    A.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 85
  • B.jpg
    B.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja: