reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
A oto mój Gigant z wczoraj:)
Według okresu 10tyg 2 dni,według Usg jestem młodszym gigancikiem o jakieś 4 dni:)
Mam 3 cm i jestem bardzo ruchliwy. Dwie rączki, dwie nóżki i jedna główka-czyli jest super:)
I odklejenie kosmówki-krwiak, się wchłonął i już jest wszystko dobrze:))))
IMAG1094.jpg
DZIĘKUJĘ;-)

Załączniki

• IMAG1094.jpg
    IMAG1094.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 89
Aleksiel 8 tydz i 1 dzień, to by się zgadzało, tylko popatrzyłam na Twój suwaczek, że masz na nim 9 tydz i 1 dzień. Skąd ta rozbieżność?

[FONT=&quot]Pietrucha jaka piękna dzidzia. Tak już wyraźnie widać. Gratulacje! Cieszę się, że z tym odklejaniem też już wszystko w porządku.[/FONT]

Śliczne zdjątka dziewczyny :)

Ja wizytę miałam we wtorek. Wszystko ok. Fotę wrzucę później. Wg usg termin mi wychodzi na 01.10. Zobaczymy co maleństwo na to. Mam nadzieję, ze nie weźmie przykładu z braciszka ;-)

Koreczek gratulacje:)

Pietrucha
ale fajne zdjęcie:)

Aleksiel super zdjęcia gratulacje:)

Fajnie pooglądać takie piekne dzieciaczki. Niech się rozwijają zdrowo:))

Pietrucha- super zdjecia! wygląda jakby różdżkę trzymał w rączce;-).
U mnie też ten pęcherzyk żółtkowy czy jak mu tak malutki w stosunku do maluszka..ten pecherzyk chyba zacznie zanikać nie?

Dziewczyny super macie te zdjęcia :) pęcherzyk żółtkowy się zmniejsza i wchłania do pępowiny? łożyska? jakoś tak :)

Dziewczyny fajne maluszki :)

Pietrucha czyli to kółeczko po lewej stronie to pęcherzyk żółtkowy? Mam nadzieję, że usłyszę takie samie wspaniałe wieści od swojego ginekologa w poniedziałek.

Jeszcze tylko trzy dni... :)

Po wczorajszej wizycie:
Dzidziulek rośnie jak na drożdżach :-) w ciągu tygodnia urósł 1cm i ma już 3cm :-) i tak sobie fajnie majta nóżkami i rączkami :-D Serducho bije! Jest pęcherzyk płodowy, więc maluszek ma "swój świat".

reklama
Do góry