reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
A oto mój Gigant z wczoraj:)
Według okresu 10tyg 2 dni,według Usg jestem młodszym gigancikiem o jakieś 4 dni:)
Mam 3 cm i jestem bardzo ruchliwy. Dwie rączki, dwie nóżki i jedna główka-czyli jest super:)
I odklejenie kosmówki-krwiak, się wchłonął i już jest wszystko dobrze:))))
IMAG1094.jpg
DZIĘKUJĘ;-)

Załączniki

• IMAG1094.jpg
    IMAG1094.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 92
Aleksiel 8 tydz i 1 dzień, to by się zgadzało, tylko popatrzyłam na Twój suwaczek, że masz na nim 9 tydz i 1 dzień. Skąd ta rozbieżność?

[FONT=&quot]Pietrucha jaka piękna dzidzia. Tak już wyraźnie widać. Gratulacje! Cieszę się, że z tym odklejaniem też już wszystko w porządku.[/FONT]

Śliczne zdjątka dziewczyny :)

Ja wizytę miałam we wtorek. Wszystko ok. Fotę wrzucę później. Wg usg termin mi wychodzi na 01.10. Zobaczymy co maleństwo na to. Mam nadzieję, ze nie weźmie przykładu z braciszka ;-)

Koreczek gratulacje:)

Pietrucha
ale fajne zdjęcie:)

Aleksiel super zdjęcia gratulacje:)

Fajnie pooglądać takie piekne dzieciaczki. Niech się rozwijają zdrowo:))

Pietrucha- super zdjecia! wygląda jakby różdżkę trzymał w rączce;-).
U mnie też ten pęcherzyk żółtkowy czy jak mu tak malutki w stosunku do maluszka..ten pecherzyk chyba zacznie zanikać nie?

Dziewczyny super macie te zdjęcia :) pęcherzyk żółtkowy się zmniejsza i wchłania do pępowiny? łożyska? jakoś tak :)

Dziewczyny fajne maluszki :)

Pietrucha czyli to kółeczko po lewej stronie to pęcherzyk żółtkowy? Mam nadzieję, że usłyszę takie samie wspaniałe wieści od swojego ginekologa w poniedziałek.

Jeszcze tylko trzy dni... :)

Po wczorajszej wizycie:
Dzidziulek rośnie jak na drożdżach :-) w ciągu tygodnia urósł 1cm i ma już 3cm :-) i tak sobie fajnie majta nóżkami i rączkami :-D Serducho bije! Jest pęcherzyk płodowy, więc maluszek ma "swój świat".

reklama
Do góry