reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

dzemo ja sama byłam zaskoczona, że właśnie tylko 3 cm a już i rączki i nóżki i główkę widać ładnie :-)

reklama
Dziewczyny ślicznie te wasze małe człowieczki :) ja we wtorek mam najprawdopodobniej wyjsc ze szpitala wiec mam nadzieje ze znowu wyprosze zdjęcia malenstw dla siebie zwłaszcza ze najprawdopodobniej bedzie mnie badać moj lekarz bo we wtorek ma dyżur;)

Coraz bardziej superowe są te zdjęcia.

Powiem wam strasznie się dzisiaj rano zeschizowałam! Ledwo otworzyłam oczy i dopadła mnie myśl: "Boże przecież ja na USG widziałam tylko rączki, a co jak moje dziecko nie ma nóżek?" Nie mam pojęcia co ja sobie za korbę wkręciłam, ale beczeć mi się chce jak pomyśle, że moje dziecko urodzi się bez nóżek. Ja pierdziel teraz będę całe 3 tyg.wyczekiwać kolejnego USG.

nóżki są podkulone dlatego ich tak dokładnie nie widać :) choć jak przyjże sie usg z wczoraj to wydaje mi sie ze je widać ;]

Kamcia spokojnie. Przecież gdyby było coś nie tak z nóżkami, to chyba by Ci powiedzieli podczas badania. Proszę mi tu nie schizować

kamcia twój maluszek na pewno ma nóżki;) nie denerwuj sie niepotrzebnie:* napewno miał/a je podkulone do siebie;) mojemu malenstwu temu jednemu tez nożek na zdjęciu nie widac bo ma podkurczone:)

Kamcia spokojnie. Tak jak piszą dziewczyny dzieciaczki często mają podkulone nóżki i ich tak dokładnie nie widać. Na pewno gdyby było coś nie tak lekarz ma obowiązek Ci powiedzieć. Także spokojnie bo to tylko szkodzi Maleństwu.

reklama
Gratuluję ślicznych Fasolek :) Jak patrzę na Wasze dzieciaczki to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wtorku kiedy zobaczę moje maleństwo!

Do góry