reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Dziewczynki, usg w szpitalu przed samym zabiegiem jest obowiązkowe, przynajmniej z tego co mi wiadomo wykonuje się je zawsze. Cuda się czasem zdarzają. Trzymamy kciuki za Fifronkę.

Piękne te Wasze zdjęcia (3D powala), już powoli widać "człowieka", jego rączki, nóżki... nie mogę się doczekać :)

Amethyst - maleńkie odklejanie, ale biorę od 3 tygodnia luteine dopochwowo 2x2 więc jak powiedział będzie ok :) Lutkę mam brać tak jeszcze ok. 4 tygodnie, zobaczymy na następnej wizycie. Nie mam ani plamień ani żadnych bóli.

Madziarena- myśle ze nikt nie pomyślał o Tobie jak o wyrodnej matce :) z tego co piszesz - odklejenie jest minimalne- i mysle ze gdyby lezenie było konieczne lekarz by Cię nie pytał tylko kazal isc na l-4 takze w kazdym przypadlku to bardzo indywidualna sprawa! trzymma kciuki aby wszytko si eustabilizowało ! no i sie tutaj nie obrazaj no co Ty:)

Dzemo zemdlałam- masz niesamowitą fote po prostu jak z obrazka!!!!! wow!!!! piękne ujęcie!!! ciary mi wyszły i łzy do oczu naszły!!!!!

Fifronka tak jak piszą dziewczyny idź może jeszcze do jakiegoś innego lekarza...
Dzemo extra foteczka :) ciekawe czy jutro też będę mieć taką samą :)

Ja nie mam zielonego pojęcia ile ma moje odklejenie... na pewno je zmierzył,ale nie zapamiętałam ...
musi być dobrze dziewczyny :) Oszczędzajmy się.:-)

dzięki dziewczyny, ja sama byłam w szoku że już tak wszystko pięknie widać nawet nosek! i prawie się popłakałam z radości :-)

nula1988
widzę że też jesteś w 10 tyg, myślę że też zobaczysz już zarysy małego człowieczka :-D

reklama
Do góry