K
kivinko
Gość
ntmkw - dziewczyny pisaly, że wkład gąbkowy jest siedliskiem bakterii, dlatego ja z niego zrezygnowałam. Mamy zwykłą wanienkę z wkładem plastikowym i mam nadzieję, że się sprawdzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lubie przepłacać, ale nie warto inwestować w termometr za 19 PLN! Przy pierwszej ciąży zrobiłam ten błąd i kupiłam najtanszy termometr baby ono za podobną cenę. Był do wyrzucenia. Termometr posłuży przez kilka lat, trzeba na niego wydać przynajmniej ok 100, ale naprawde warto. Polecam bezdotykowe na podczerwien, do ucha lub czoła. Ja to zrozumiałam przy pierwszej gorączce mojej małej Marysi.Lepsza wanienka zwykła, z ewentualnie dokupionym wkładem (tylko pytanie jakim? gąbkowym czy plastikowym?) czy profilowana? Niestety nie znam się, moja mama z kolei mówi że kiedyś nie było takich profilowanych i też nie wie. Strasznie się boję tych pierwszych kąpieli, nie wiem czy sobie poradzę. Dlatego myślałam nad profilowaną żeby sobie życie ułatwić, ale czy to na pewno dobre dla dzidzi?
I co myślicie o takim termometrze?
TERMOMETR W SMOCZKU smoczek MICROLIFE NAJTANIEJ! (2079633257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja bym kupiła najzwyklejszą wanienkę!!ntmkw - chodzi Ci o taką wanienkę profilowaną ?
Profilowana WANNA wanienka Z ODPŁYWEM Hippo (2068697271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja się właśnie zastanawiam nad tą hippo? Dziewczyny, czy któraś z Was z niej korzystała i czy jest ok? Bo może nie warto przepłacać i kupić najzwyklejszą wanienkę?
reniuszek - fajny otulaczek Ty chyba sporo rzeczy dla maluszka kupiłaś w ikei, nie? Mi pozostaje allegro albo moje zadupie no i Lublin...
eeee tam.... fajne to jest to: Rock Star Baby PacifiersKurde jest tyle fajnych rzeczy, ale ceny niektórych niepojęte Patrzcie jakie tu są piękne rzeczy FabrykaWafelkow.pl - Tekstylia do pokoju dziecinnego Normalnie jestem zakochana! Ja chciałabym kupić z motherhood Zobacz załącznik 431162śpiworek