reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Właśnie o tym samym pomyślałam. Ostatnio się wkurzałam, że pokazywało 22, a 19 to już mniej niż 20, więc jakoś ładniej i lepiej brzmi :-D
To ta sama zasada, co 5 zł, a 4,99 :-D:-D

tusen, blusia, asinka, cinnamon swietne brzuszki!!!!!!! Ja tez postanowilam dodac pewnie po raz ostatni fociaka mojego domku. Bilans perzedstawia sie nastepujaco +11kg, pas 106cm a to brzuszek IMG_6351.jpg

Dziewczyny PIĘKNE DORODNE CHATKI !! Naprawde aż miło popatrzec... Ja też wrzuce mój, już przeterminowany domek Olci...

Powiedzcie mi, gdzie się w nim mieści dziecko, które ma ponoc 3780g? Sam lekarz mnie pytał gdzie ja schowałam dziecko, na co ja "myślę, że częśc chowa się w cyckach" :p Kobiety w szpitalu nie wierzyły mi, że jak trafiłam do szpitala to już poterminie byłam... one ciąże przynajniej o 3tyg młodsze a brzuszolki jeszcze raz takie jak moje... no ale cóż, taki chyba mój urok..

ja... gołodupiec (sorry, ze swiece dupolinem, ale łaże bez spodni cały dzień i nie chce mi sie ubierac :p)
100cm obwód brzucha , +11kg, 40+3...

img0001iw.jpg
jeden profil

img0002zwi.jpg
no i drugi profajl...

tusen ja naprawde nie wiem :p Najlepsze jest to, że az o 4cm mi zmalał brzuch, bo miałam 105cm a teraz jest 100cm, ale lekarz powiedział, że tak się może dziac jak dziecko jest główka bardzo nisko a moja jest, wiec stad pewnie mały bebzol :p

reklama