reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - popieram...Olciu gdzie Ty się tam mieścisz??? piękny malutki brzuszek
I ja nie kumam jak jej może byc dobrze w tak małym brzuchu... ciasno, leżny na głowie, mokro i ciemno.... przecież w takich warunkach nie da sie funcjonowac... jak się urodzi to co tez jeszcze bedzie chciała takich warunków... CZYSTE SZALEŃSTWO !!
Dzastina222
Czekam..
Doggi to jak w twoim brzuszku mieszka taka klocuszka... to ile będzie wazyć mój łobuz??
Proszę wstawiam chyba już ostatnie zdjęcie... z przed chwili... musiałam se sama szczelić bo nie było chętnych żeby mi zrobić... a nie cierpie robić sobie zdjęc do lusterka...no ale jak człowiek nie ma wyjścia to musi...
Proszę... o to Apartament Oliwiera wynik końcowy +15 i obwód brzucha 120
Proszę wstawiam chyba już ostatnie zdjęcie... z przed chwili... musiałam se sama szczelić bo nie było chętnych żeby mi zrobić... a nie cierpie robić sobie zdjęc do lusterka...no ale jak człowiek nie ma wyjścia to musi...
Proszę... o to Apartament Oliwiera wynik końcowy +15 i obwód brzucha 120
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Dzastina222
Czekam..
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Dzastina - śliczna fotka ale Twoje ogrodniczki mnie rozwaliły, są po prostu zajebiaszcze ślicznie wyglądasz ;-)
Antar - może tak na zdjęciu wyszło, ale mój brzusio jest jak dla mnie tak nisko że jak by był jeszcze troszkę niżej to chyba byłby na kolanach :-) to zdjątko było robione z jakieś 1,5 tygodnia temu teraz jest brzuszek jeszcze niżej
Antar - może tak na zdjęciu wyszło, ale mój brzusio jest jak dla mnie tak nisko że jak by był jeszcze troszkę niżej to chyba byłby na kolanach :-) to zdjątko było robione z jakieś 1,5 tygodnia temu teraz jest brzuszek jeszcze niżej