reklama
Dziękuję . Na pewno powtórzę test w wigilie i mam nadzieję że się potwierdzi ale w ciąży z córką też miałam tak jasna kreskę oby wszystko szło w dobra stronę chodź troszkę się boję w sierpniu tego roku straciłam ciąże i teraz jestem dość przewrażliwiona.Kurcze dla mnie krecha jest Gratulacje Ja miałam identyczną przy ciąży Ale ekstra komuś sie udało świetnie. Idealny prezent na święta
Zrób w Wigilie i daj w prezencie przyszłemu tatusiowi hehe pod choinkę
cafe1997
Fanka BB :)
Ja też miałam takąDziękuję . Na pewno powtórzę test w wigilie i mam nadzieję że się potwierdzi ale w ciąży z córką też miałam tak jasna kreskę oby wszystko szło w dobra stronę chodź troszkę się boję w sierpniu tego roku straciłam ciąże i teraz jestem dość przewrażliwiona.
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Spokojnie Wiolu. Wszystko się pomalutku ułoży. A ziarenko niech owocnie sobie rośnie
Dziewczyny poradzicie dzis 26 dc, owulacja byla w 14/15 dc. Dziś test o czułości 10 negatywny czy to za wczesnie czy już szans nie ma?;/ bol jajników odczuwam od poniedziałku, w pon i wt to nawet takie skurcze podbrzusza mialam i od czasu do czasu pojawia sie bialy śluz
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Szans nie przekreślaj, możesz w poniedziałek iść na betę i będziesz wiedzieć na 100%.
Cześć ja test o czułości 10zrobilam w 26 dc i nie było śladu a 27dc zrobiłam test o czułości 20 i jak widać kreska się pojawiła.Dziewczyny poradzicie dzis 26 dc, owulacja byla w 14/15 dc. Dziś test o czułości 10 negatywny czy to za wczesnie czy już szans nie ma?;/ bol jajników odczuwam od poniedziałku, w pon i wt to nawet takie skurcze podbrzusza mialam i od czasu do czasu pojawia sie bialy śluz
Czyli jest dla mnie nadziejaCześć ja test o czułości 10zrobilam w 26 dc i nie było śladu a 27dc zrobiłam test o czułości 20 i jak widać kreska się pojawiła.
reklama
Ja dzisiaj 25 dc, nie wiem czy miałam owulacje bo nie sprawdzałam wiem że raczej za wcześnie na test ale kurde cały czas mam takie myśli czy aby ten kieliszek wina z wczoraj nie zaszkodzi albo zapalony papieros a znając życie to dostanę okres normalnie 27 grudnia
Podziel się: