reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Izka- jakie fajne bodziaki! Wy to tam macie wybór, nie ma co!

Mi się bardzo podobają rzeczy z Next, tylko kurcze szkoda mi pieniędzy na takie drogie ciuszki, dziecko w nich chodzi 3 miesiące i potem w kąt. No i cały czas się waham...Zwłaszcza, że w outlecie w Gdańsku można kupić nowe ciuszki o co najmniej połowę taniej, no ale te droższe są takie cudne...

reklama
Przy Antku zrobiłam błąd i postawiłam na pastelowe kolory np. maty edukacyjnej , czy karuzeli. Efekt wizualny super , ale mały nie był zainteresowany. Dopiero jak kupiłam karuzele , mate w intensywnych , mocnych kolorach było super.

Ja jutro przywiozę KOsz Mojżesza dla małej pewnie:tak:

Przy Antku zrobiłam błąd i postawiłam na pastelowe kolory np. maty edukacyjnej , czy karuzeli. Efekt wizualny super , ale mały nie był zainteresowany. Dopiero jak kupiłam karuzele , mate w intensywnych , mocnych kolorach było super.

Ja jutro przywiozę KOsz Mojżesza dla małej pewnie:tak:

Masz rację w 100%, dlatego na pewno matę wezmę w żywych kolorach, ale karuzeli może w ogóle...W końcu nasz mały będzie miał blisko łóżeczka piękną kolorową lampę, nie ma co przesadzać;-)

karuzela moze sie przydać;-)pierwsza kupiłam nakręcaną i myślałam , że szału dostanę jak co chwilę trzeba nakrecac ;-)nie ma to jak karuzela na pilota

karuzela moze sie przydać;-)pierwsza kupiłam nakręcaną i myślałam , że szału dostanę jak co chwilę trzeba nakrecac ;-)nie ma to jak karuzela na pilota

Jak znajdę coś godnego uwagi to się zastanowię;-) A na razie muszę zacząć powoli kupować podstawy, bo oprócz tego, że koleżanka zaproponowała wanienkę, rożki i kilka ciuszków to mam tyle, co nic. 6 ubranek hehee...Ale liczę mocno, że urodzę w kwietniu, więc zdążę:-D

zdążysz;-) tak na dobrą sprawę jak sobie upatrzysz co byś chciała mieć , ogarniesz listę to i w 1 dzień dasz radę się zaopatrzyć;-)

Kasiaga przepraszam ze dopiero teraz wklejam zdjecia tego otulacza z TT ale Marcel mi "posiał" kabel do telefonu , ale juz mam wiec wklejam . To srebrne to pozostalosci srebrnej izolacji . TT tragedia !!!!!!!:no:

20120130692.jpg20120130693.jpg
..................................................................................................................................................

...a to moje "lumpkowe" łowy w ciuchlandzie za cale 4 e :-D.
ciuszki.jpg

Dziewczynki ja mam taka wanienke
Wanienka +stelaż suszarka+leżaczek +GRATIS 19WZORY (2061892259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I taki przewijak:
USZTYWNIANY przewijak na łóżeczko komodę 70x50 cm (2064740470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do wiaderek do kąpieli to chyba bałabym się w tym kąpać noworodka. A później też wydaje mi się, że dziecko ma więcej radochy jak siedzi we wanience i może się popluskać...Zresztą ja zamierzam Małą brać już później do dużej wanny:)

martolinka
ja też mam na pilota karuzelę...dziś przyszła, ale nie mam bateri...muszę kupić i się pobawić :D

porannakawo masakrejszon z tym termosem:szok::szok::szok: dzięki za wklejenie zdjęcia...pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że z moim się tak nie stanie...

reklama
martolinka ja strasznie choruję na karuzelkę właśnie na pilota ale ona kosztuje 180zł:szok: jak kupię wszystko i coś mi sianka zostanie to wtedy się skuszę;-) o taka: Karuzela TINY LOVE - karuzelka, pozytywka, lampka (2062316148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A mi dzisiaj przyszedł kocyk: KOCYK niemowlęcy DWUWARSTWOWY_ *BOBAS* _PLUSZACZEK (2071022356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten z żyrafką i jestem mega zadowolona i z kocyka i ze sprzedawcy:tak:

Do góry