reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Paulusia- Ale piekna ta karuzelka, wlasnie szukam karuzelek i nawet nie wiedzialam ze sa na pilota. Koniecznie musze poszukac takiego wynalazku, ja dla ALusi mialam zwykla nakrecana. Kocyki tez cudowne.
edit: Znalazlam u mnie ta karuzelke ale 45 dolrow, wow, drogie ale jakie fajne!

Ostatnia edycja:
reklama
Kupilismy wozek i mam problem... jest wielofunkcyjny z mozliwoscia przypiecia fotelika... nie posiada jednak gondoli... i teraz nie wiem czy to byl dobry wybor bo moj M twierdzi ze gondola nie jest w sumie potrzebna ja sie nasluchalam mamy i mi namieszala w glowie.. imgres.jpg co o tym myslicie?

Niektórzy tak funkcjonuja, ale ja naprawde nie wyobrażam sobie przetrwac bez gondoli,:no: zwłaszcza że rodzimy w takim czasie ,ze licze na dłuuugie spacery z maluchem.

No już kosmetyki. Ale fajnie. Ja sobie zostawiam te zakupy po 10 lutego jak kaska wpłynie na konto bo spłukałam się przez te wyjazdy do Warszawy. A jeszcze muszę kupić fotelik do samochodu bo nie mam ale to kupię używany.

monissia mam znajome co woziły dzieci w spacerówkach od urodzenia ale mnie osobiście nie przekonuje :no: dla mnie gondolka to podstawa, ale każdy ma swoje zdanie;-)
ilooonka mój kocyk jest z tej samej firmy i ja jestem mega zadowolona:tak::-) śliczne mają te kocyki i ceny też ok:tak:

no, no dziewczynki widzę zakupy pełną para! no i dobrze, bo czasu jakby coraz mniej zostało;-):-) Jeśli mogę Wam podoradzać trochę jak mama weteranka;-):-) to polecam z pełną odpowiedzialnością kosmetyki firmy HIPP:- jedyne, które nioe uczulały mojego dziecka! do dziś używamy, polecam szczególnie żel do mycia ciała i włosków i oliwkę od pierwszych dni po urodzeniu, rewelacyjne!!!! wszystkie inne firmy uczulały moją córę! polecam Wam również krem na odparzenia i ochronny do pupy NIVEA w tubce- też rewelka, z takich praktycznych rzeczy to poduszka - rogal do karmienia! po cesarce nie przeżyłabym bez tego cuda :) no i koniecznie przewijak! Kochan zaopatrzcie się w cos super na kolki... nie zyczę żadnej mamie takich przygód.. no ale wiadomo, różnie bywa! polecam niezawodny środek: Sab Simplex - nie wiem czy u nas do kupienia, ale przez neta na bank- ewentualnie w aptece woda koperkowa - Grippe Water:tak:

Tak na marginesie to już wybrałam wózek, w końcu! a raczej mam dwa do wyboru :
3w1 Wózek Implast Eco Line Bolder SD GRATISY (2071110328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWY WOZEK 3w1 CRV GONDOLA+SPACERÓWKA+FOTELIK (2088596601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., co o tym sądzicie?

reklama
Monissia - to ja sie wylamie z opinia na temat Wozka, u nas prawie w ogole nie ma wozkow z gondola I wszyscy uzywaja takich typow jak wkleilas. Dziecko w brzuchu nie lezy na plasko tylko zgiete w luk I to jest naturalna pozycja. Tutaj w USA tylko slowianie klada dzieci na plasko, wiekszosc ludzi stosuje chusty w ktroych nosi dzieci na spacerki. Potemkin w wozeczek ale fakt faktem u nas sa wyzsze temperatury wiec tez trzeba pomyslec o dostosowaniu sie do zimna. W chuscie w Pl bylo by dziecku za zimno. Sory za literowki ale mam klopoty z polskimi slowami, ciagle mi komputer przestawia wyrazy.

Do góry