reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Mi się też podobają te komody z tego zestawu ale niestety nie dam rady jej nigdzie wstawiać :-\ do mebli w sypialni nie będzie pasowało, do drugiego pokoju też nie bo mam jasne meble... ogólnie to mam z tym właśnie kłopot, że nie mam pomysłu na mebel do sypialni na ciuszki.. miejsca średnio, no i nie chce mieć miliona różnych mebli... Mamy tan meble z Ikei malm ale już nie robią naszego koloru więc nie mogę dokupić jeszcze jednej komody :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja postanowiłam na kolor uniwersalny :) dąb sonoma. .. mieliśmy pierwsze meble w takim kolorze i teraz są u córki w pokoju. w dużym pokoju mamy ciemne meble. a w sypialni mieliśmy tylko łóżko[emoji14]tak więc dokupilismy komodę. od małej zabraliśmy szafę a jej kupiliśmy regał schodkowy (w szafie miała zabawki dla których nie było miejsca na tradycyjnym regale).
nijak nam będzie to pasowało do łóżeczka. bo będzie ciemne (nazwa NIKOLA ) ale takie akurat po taniosci mogę odkupić od znajomej a jest porządne wiec nie ma co narzekać ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

My też właśnie zamowilismy łóżeczko - Amelia z firmy Klupś. Zależało mi żeby bok łóżeczka był zdejmowany,a ten model tak ma, więc dla mnie idealne :)

to ja się wam pochwale swoją komoda ;) bo już prawie wszystko jest poprane i poprasowane hi hi

1469355000624.jpg

zostały mi kombinezony do wyprania. .. ale ich nie będę w dużej temp prala. .. jak myślicie? to takie wierzchnie okrycie wiec chyba nie trzeba aż tak bardzo się wczuwac jak przy np. body...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469355000624.jpg
    1469355000624.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 278
nooooo życiowa jestem pełna podziwu :) wszystko w gotowości :) ja się za pranie i prasowanie zabieram dopiero w przyszłym tygodniu, jestem teraz na etapie sprzedawania rzeczy po córce, które na syna na pewno się nie nadadzą. Miejsce w komodzie już jest, więc teraz już pójdzie to jakoś. Wstępnie widzę, że mam sporo pajaców na 62, za to mało bodziaków i chyba czapeczki jakieś muszę dokupić, bo w lecie z córką właściwie nie używałam.

Zyciowa wow:) ja taki komplet bede miala pewnie gdzies na koniec sierpnia bo dopiero po meble jade za jakis czas dzis wlasnie ogladalam w necie:)

No u mnie w sklepach meble nie sa tanie,a my jedziemy do Ikei po takie proste biale lozeczko komode itd..:)w dobrych cenach nawet

reklama
Życiowa wow. Ja to pewnie dopiero we wrzesniu bede mogła pochwalic sie takim przygotowanoem :)
Mam kupione kilka rzeczy i stwierdziliśmy, że teraz bierzemy sie za kocyki, rożki. Ubranka i tak pewnie bedziemy dokupowac sukcesywnie

Do góry