reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Ja nie pamiętam, ale wydaję mi się że zapisałam się do więcej takich, ale pisały dziewczyny że te przysyłają no i widzisz doszły:) jak będziesz wiedziała jakie to daj znać:D

Daję cynk iż Biedronce od piątku są piżamki i dresy ciążowe oraz pościele do łóżeczka. :)
Wczoraj zapisałam się też do kilku programów, tak mi narobilyscie smaka na darmowe pierdulki. :D

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

bo my z tekila nie wiemy do czego się nie zapisałyśmy:)
a nooo zapomniałam pisać mi kuzynka dała ostatnio znać że od pt są ciążowe i dla dzieci pierdołki:)

Hey dziewczyny wita was marcówko/kwietniówka 2016 :) termin był na marzec ale synkowi sie nie spieszyło :psprzedaje na allegro ciuszki z których mój malec wyrasta (te pierwsze są dosyć neutralne, bo nie mogąc się doczekać ciąży już zaopatrywałam się w ubranka) - kupowałam nowe, więc są tylko po 1 dziecku zapraszam - nick taki sam jak tutaj kamilaasami :) pozdrawiam

Do mnie przyszła butelka z Lovi :-) mam na oku jeszcze ładna pościel i rożek ale zastanawiam się czy już to kupować..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pościel zaczęłam używać w okolicach roczku. Mój najpierw spał pod kocykiem lub w właśnie rozku. Potem spał ciągle w spiworku ewentualnie przykryty kocykiem cienkim. Kołdra i pościel poszła w ruch od roczku, a poduszka to też taka cienka dopiero jak półtora roku miał. [emoji4]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

a do mnie przyszła dziś paczka z hipp w środku ulotki taka przyssawka do auta husteczki nawilzane w teczce a już jakiś czas temu z bebiprogram taki otulacz:) nic nie kosztuje a cieszą takie pierdoły już myślałam, że nic nie wyślą:)
ja jadę zobaczyć w Ikei mebelki w week, już trzeba po mału się rozglądać dziewczyny co wybrać bo trochę tego jest...:)

też dostałam :) czekam jeszcze na termoforek z bebiklub... i cos jeszcze hmmm nie pamietam dokładnie bo rejestrowałam sie w wielu;) a co mi szkodzi jak przysyłaja za darmo:) a wybrać i tak wybiore w sklepie to co uwazam;)

mi sie wydaje ze łożeczko i komoda z przewijakiem wystarcza dla takiego maluszka ... choc ja przewijaka np. przy Krystianie nie używałam... a teraz chyba kupie taki na łózeczko .... jeszcze sie zastanowie, bo zakupy cyba kolo sierpnia zaczne :)

reklama
Dokladnie, ja mam upatrzone lozeczko i komódke z przewijakiem z tej samej serii biale i wystarczy a duza szafe robimy w zabudowie w pokoju gdzie bedzie dziecko takze tam.wszystko poukladam:)
Jak za darmo wysylaja to trzeba korzystac tez musze jeszcze popatrzec w necie gdzie sie zapisac:)

Do góry