reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

A co do wózków to w złobku troche potestowałam bo prawie kazde dziecko miało inny i teraz sobie przypomniałam ze rewelacyjnie nawet jedna reka sie prowadził MUTSY EXO .

był jeszcze MUTSY EVO ale on był juz sztywny i mała spacerówka .

Minus to ceny tych wozków

reklama
a kupujecie jakieś dodatkowe śpiworki, otulacze czy coś do wózka na jesień/zimę? Córka w zimie miała już właściwie pół roku i wystarczał nam kocyk i kombinezon, a nasze dzieciaki będą teraz w tym sezonie malutkie...

też mi się wydaje, że jak będzie dziecko ubrane w kombinezonik czy coś w tym stylu i przykryte na wierzch kocykiem to wystarczy

Ja! Ja! Ja kupuje z racji srogich zim w mym rejonie :) a w domu nie mam zamiaru jej przesiedziec wiec to moje typy
Śpiworek do fotelika
1464795553-1d1mld.jpeg

Baldachim na fotelik by w drodze do i z auta było komfortowo.
1464795599-1d1mld.jpeg

I myślę nad spiworkiem takim z La millou, mimo że nie planuje zaopatrzyć się w gondole to chyba nawet w domu się przyda na "balkonowanie" czy podczas jakiś mrozów okrutnych :D

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raczej nie kupuje nic poza tym co będzie przy wózku. Będę miała kombinezon, jakiś kocyk grubszy i to coś co jest w wózku :-) ja urodziłam się w mega zimę i nie było takich rzeczy tylko kołdra, koc i żyje :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja! Ja! Ja kupuje z racji srogich zim w mym rejonie :) a w domu nie mam zamiaru jej przesiedziec wiec to moje typy
Śpiworek do fotelika
1464795553-1d1mld.jpeg

Baldachim na fotelik by w drodze do i z auta było komfortowo.
1464795599-1d1mld.jpeg

I myślę nad spiworkiem takim z La millou, mimo że nie planuje zaopatrzyć się w gondole to chyba nawet w domu się przyda na "balkonowanie" czy podczas jakiś mrozów okrutnych :D

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo gdzie taki baldachim można dostać?

A dlaczego nie będziesz miała gondoli?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry