reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
U mnie to samo. Nie mam jeszcze tego uczucia by już kupować. Ciuszki dla starszego zaspokajają ta potrzebę. Znając siebie to bliżej wakacji będę zamawiala do Polski i zabiorę wracając z urlopu. Jak się okaże chłopiec to dużo nie będę musiała kupować. Na liście wózek (pewnie kupię używany), łóżeczko dostawne, chusta, i kosmetyki te sprawy.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

no własnie jak płec bedzie ta sama co pierwsze dziecko, wiele rzeczy nam sie przyda po raz drugi
ja akurat z tych chomikujacych, bo po Leonie nie było dzieci w rodzinie najbliższej i nie wydawalam
wiec wszystko u rodziców na strychu popakowane w prozniowe torby czeka.
jak dziewczynka z pewnoscia czesc wezmę starych unisex, czy szarych a troche dokupie falbanek a co!

Ja czekam na płeć, bo mam kuzynkę, która w październiku ubiegłego roku urodziła bliźniaki - dziewczynkę i chłopca i na razie nie wie co mi odkładać, bo resztę chce wydać w świat :D

Ja też jeszcze nic nie kupiłam ale jak będzie dziewczynka to troche rzeczy dostane. ale i tak sama pewnie też jakto przystało na pierworódke jak aaczne kupować to za dużo nakupie :-D

Ja też jeszcze nic nie kupiłam ale jak będzie dziewczynka to troche rzeczy dostane. ale i tak sama pewnie też jakto przystało na pierworódke jak aaczne kupować to za dużo nakupie :-D
Też się tego boję, że wpadnę w szał przy pierwszym dziecku. Dlatego na razie zastanawiam się tylko nad misiem szumisiem :) Resztę zapisuję w linkach i na razie nie tykam :p

reklama
Do góry