reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
ja mam tą dużą C, kojec z Motherhood i nie zamieniłabym na inną, dostałam ją od męża w pierwszej ciąży na mikołajki (poduszkę pod poduszkę) i ratowała mój kręgosłup już nie raz, ja polecam, do karmienia nie używałam jej aż tak dużo, ale do spania nawet po ciąży tak. Sprawdza się też jako zagłówek, nic się z nią nie dzieje. Znajoma uszyła mi do niej poszewkę na zmianę, ja polecam mimo, że cena odstrasza

Hej :-) kilka dni temu zamówiłam literki z imieniem synka, które będę mogła powiesić na fiołkową ścianę w sypialni nad łóżeczkiem i dziś mi Pani wysłała zdjęcie pracy :-) jak pisałam nie będziemy póki co robić pokoju dla synka więc będzie u nas, a chciałbym żeby choć jakiś dziecięcy akcent był na ścianie :-)-
1469204212891.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469204212891.jpg
    1469204212891.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 285
śliczne!
ja swojemu małemu chyba sama coś stworze. dla córki jak była mała to udało mi się wygrać literki w jakimś konkursie na fb i do tej pory sobie wiszą :)
Zobacz załącznik 763944

na pewno uszyje mu podusie w tym stylu jak ma jego siostra :) z ręcznie malowanym imieniem.
Zobacz załącznik 763946
Zobacz załącznik 763947

a na ścianę nad łóżeczko zrobię pewnie chmurkę albo łapacz snów :) chmurka szyta a łapać snów z córką robiłam :) ze wstazek guzików itp. nie mam foty a tel mi pada ;)
Zobacz załącznik 763948

ale na to wszystko musi mi przyjść wena ha ha :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ale super te literki z imieniem:)
Tez chce wlasnie powiesic nad lozeczkiem cos takiego.
A ja wczoraj wybralam sie do smyka i z przecen wychaczylam jeszcze pajacyki i czapeczki 2pak,najbardziej spodobal mi sie ten pajacyk cieply w kolorze jeansu:)

Załączniki

• DSC_0082.JPG
    DSC_0082.JPG
    977,6 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry