reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

U nas wczoraj wieczorkiem etap ząbkowania został rozpoczęty...mała była strasznie marudna i płaczliwa...już smam nie wiedziała co ma do buzi wkładać. Dostała maść na dziąsełka ...mało pomogło. Na nocke dostała czopek Virbucol. Usnęła ładnie ale obudziła się o 12...wcale nie z głodu. Potulił ją tata posmarował dziąsełka i usnęła do 4. Dostała papu i dalej spała do 7. Dziś już powoli się rozkręca marudzenie. :p :p

reklama
Wczoraj mała tez by ciągle trzymała smoka w buzi...ale ja jej dawałam herbatki. Ona nigdy nie lubiła herbatek...a teraz byle tylko mogła butlę ssać :)

no ja dzisiaj musze sie rozejrzec za nowym smokiem
a zel dziaa na krotko
nam pediatra pozwolila dawac doraznie paracetamol

Czesc Mamusie! ;)

Niestety wpadam tylko na chwile - mam wysylki materialow do drukarni i pracuje od 5 rano do 23 od kilku dni, padam juz na tzw. pysk :(
w dodatku Arisa zabkuje i...

MAMY JUZ PIERWSZY ZABEK! ;D

dzis w nocy w koncu sie wyrznela jedyneczka na dole
mysle, ze dzis albo jutro wyrznie sie druga
bo juz kluje przez dziaslo :)
no, i wreszcie bedzie troche spokoju :)
oby!

przez to zabkowanie ominela nas rehabilitacja
Arisa dostala takich spazmow, ze nie bylo mowy o zadnych cwiczeniach
a sa dzieci, ktore zabkuja bezbolesnie ::) ::)
pozazdroscic!

dobra...
smigne w koncu zobaczyc, co napisalyscie
a jest tego sporo

CALUSOW moc!
b.

reklama
Do góry