Mam nadzieję że i moja zaraz zacznie sama chodzić narazie robi sama małe 3 kroczki . A u nas w marcu pojawi się dzidzia i trochę lezej było by jak by zaczęła sama chodzić nie trzeba było by nosić małej na każdym kroku [emoji3]
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Cześć Wszystkim pewnie część mnie jeszcze pamięta ) na początku roku chwaliłam się pozytywnym testem, mój brzdąc miał pojawić się na świecie 7 sierpnia, ale zrobił rodzicom psikusa i urodził się 8 tyg przed czasem w 32 tc, 14 czerwca 4 tyg spędziliśmy w szpitalu, był strach i łzy czemu znowu Ja, ale mam nadzieję,że najgorsze za nami wasze brzdące widzę,że już chodzą, niektóre już oczekują na rodzeństwo Gratulacje [emoji4] chwalę się moim Igorkiem )
Gratulacje, cudny maluch. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i maluch wynagrodzi Ci wszystkie ciężkie chwile [emoji16]
Cześć Wszystkim pewnie część mnie jeszcze pamięta ) na początku roku chwaliłam się pozytywnym testem, mój brzdąc miał pojawić się na świecie 7 sierpnia, ale zrobił rodzicom psikusa i urodził się 8 tyg przed czasem w 32 tc, 14 czerwca 4 tyg spędziliśmy w szpitalu, był strach i łzy czemu znowu Ja, ale mam nadzieję,że najgorsze za nami wasze brzdące widzę,że już chodzą, niektóre już oczekują na rodzeństwo Gratulacje [emoji4] chwalę się moim Igorkiem )Zobacz załącznik 1008161
kinga30
Gratulacje, śliczny maluch. Niech rosnie zdrowoCześć Wszystkim pewnie część mnie jeszcze pamięta ) na początku roku chwaliłam się pozytywnym testem, mój brzdąc miał pojawić się na świecie 7 sierpnia, ale zrobił rodzicom psikusa i urodził się 8 tyg przed czasem w 32 tc, 14 czerwca 4 tyg spędziliśmy w szpitalu, był strach i łzy czemu znowu Ja, ale mam nadzieję,że najgorsze za nami wasze brzdące widzę,że już chodzą, niektóre już oczekują na rodzeństwo Gratulacje [emoji4] chwalę się moim Igorkiem )Zobacz załącznik 1008161
paulina1994
Gratulacje, cudny maluch. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i maluch wynagrodzi Ci wszystkie ciężkie chwile [emoji16]
Dziękujemy :*Gratulacje, śliczny maluch. Niech rosnie zdrowo
Jejku jak urósł ♡♡♡ ciocia całuję:*
Cześć Wszystkim pewnie część mnie jeszcze pamięta ) na początku roku chwaliłam się pozytywnym testem, mój brzdąc miał pojawić się na świecie 7 sierpnia, ale zrobił rodzicom psikusa i urodził się 8 tyg przed czasem w 32 tc, 14 czerwca 4 tyg spędziliśmy w szpitalu, był strach i łzy czemu znowu Ja, ale mam nadzieję,że najgorsze za nami wasze brzdące widzę,że już chodzą, niektóre już oczekują na rodzeństwo Gratulacje [emoji4] chwalę się moim Igorkiem )Zobacz załącznik 1008161
Agatka29
Gratulacje ,zdrówka dla Was !!! PięknyCześć Wszystkim pewnie część mnie jeszcze pamięta ) na początku roku chwaliłam się pozytywnym testem, mój brzdąc miał pojawić się na świecie 7 sierpnia, ale zrobił rodzicom psikusa i urodził się 8 tyg przed czasem w 32 tc, 14 czerwca 4 tyg spędziliśmy w szpitalu, był strach i łzy czemu znowu Ja, ale mam nadzieję,że najgorsze za nami wasze brzdące widzę,że już chodzą, niektóre już oczekują na rodzeństwo Gratulacje [emoji4] chwalę się moim Igorkiem )Zobacz załącznik 1008161
gochagosiaczek
Czesc dziewczyny! Chwale sie moim malym cudkiem nr 2 [emoji4]najpierw lipcowa mama 2018,a teraz majowa mama 2020 [emoji16]zyczcie mi nudnej, 9miesiecznej ciazy! [emoji8][emoji8]
reklama
gochagosiaczek
A jesli chodzi o chodzenie to moja corcia jeszcze nie chodzi,ale jej nic nie przyspieszam, zrobi moze 3kroczki sama,stoi sama,ale zeby sie puscila to jeszcze nie jest gotowa na to.
Podziel się: