reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

Aniulka moze lepiej mu sie glamie smoka, jak mu zabki ida, ale pozniej wroci do cycolenia
ja tez trzymam za Ciebie kciuki!

Beatka i tego zycze Majeczce, po co sie ma meczyc? :laugh:

reklama
ja mam kolejna noc z glowy chyba te gorne tez beda bolacym przezyciem
Jasiek sie drze co godzine i chwilke pocysia i zasypia oczywiscie na chwilke ech

U nas ząbkowania dalej ani widu ani słychu, Chyba że to, że Kuba budzi się od kilku nocy raz w ciągu nocy żeby mu smoczek wsadzic to jest właśnie ząbkowanie???takie zabkowanie to ja moge przechodzic:)no i wszystko wedruje do buzi, a slina cieknie litrami

cały czas się modlę o bezbolesne ząbkowanie. w dzień mogę się troszkę pomęczyc, ale w nocy muszę się wyspac :D kurczę, może Kuba faktycznie ząbkuje, bo i apetyt ma mniejszy ostatnio, i budzi się czasem w nocy (na szczęście ten jeden raz w nocy to mogę się poświęcic i wstac do niego, za bardzo się chyba przyzwyczaiłam,że od początku mam przespane noce)

ja mam bobodent - nie polecam - przynajmniej na Jasia nie dziala
calgel - jest lepszy
a podobno Dentinox jest najlepszy (chyba nie przekrecilam nazwy- jak tak to prosze poprawcie mnie)

ja miałam Bobodent a teraz mam calgel i jest ok. No i jest tańszy od dentinoxu. Może wypróbuj najpierw coś łagodnego, zanim zabierzesz się za silne żele, bo co zrobisz jak już bedzie faza wyrzynania??? Wtedy boli najbardziej

reklama
Do góry