reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Dziewczyny, u nas 2 dolne piątki wyszły w miarę bezproblemowo, trochę ją bolało ale smarowałam Dentinoxem, a teraz górna wychodzi. Dziś mała nie ma apetytu, wymiotuje i jest bardzo słaba....czy to może być od tej górnej piątki???:-( Nigdy nie mieliśmy takich objawów...

Moja córa miała od piątek kiedyś gorączkę, ale tylko tyle, no i bolało, a Matowi jak wychodziły, to parę razy pokazywał na to miejsce i mówił "ał", i to wszystko, więc ja bym na to nie stawiała, ale każde dziecko jest inne, więc nie wiem do końca...

A Mat ma już wszystkie 20 mleczaków :tak::-):tak: (dziś zauważyłam ostatnią 5tkę).

reklama
Do góry