reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

U nas akcja ząbkowanie trwa nadal....mała nie chce pić mleczka...max to 100 a wypijała 150..chyba trzeba przeczekać :p

reklama
tak trzeba ja wziac na przetrzymanie da rade spokojnie
moj maly tez nie chcial jesc a pozniej jak mu troszke ulzylo to
jak sie dorwal zjadl tyle ze w zyciu tyle naraz nie pochlanal!

To ja sobie tak myślę, że może Łukasz nie chce cycucha bo w butli moze smoczek gryźć podczas picia a cycek za miękki??? Może mu wróci apetyt na mamine mleczko??

Oby nie było za późno. Dzisiaj jeszcze go z piersi nie karmiłam :( :( :( :(

ja karmie malego przez oslonki AVENTU i moze dlatego on chce dalej cysiac bo mu sie dziasla troszke masuja od tego silikonu
a tak narzekalam ze te oslonki to tylko problem

Aniulka nie martw sie na zapas
i staraj sie karmic Lukaszka jak najdluzej... moze to dobry pomysl z ta nakladka?
Arisa tez mi sie szarpala teraz przy jedzeniu
ale jak juz sie wyrznal zabek, to je zdecydowanie lepiej...

ja nic nie widze u Majki ani za bardzo marudna nie jest, ale gryzie mnie w cyca... tzn, nie tak dosłownie. robi tak, że wypuszcza go kawałek, tak jak mówisz Aniulka, że za miękki i przygryza mi sam sutek, a wszystkie wiemy jak to boli...
Blanus dziękuję za kotki! :-*

Beatka :-*
a moze Majeczka przejdzie zabkowanie niezauwazalnie... ktoregos dnia nadziejesz sie na zabek i go odkryjesz :)

Blanusku bardzo bym chciała karmic jak najdłużej ale jak go zmusić jak głowe odwraca i nie chce a do butelki az sie trzęsie??? dobrze, że w nocy chociaz daje się nakarmic....

hihi, chciałbym żeby tak było, znając moje dziecko jest to całkiem prawdopodobne :laugh:
Aniulka szkoda by było żeby Łukaszek się odzwyczaił do końca, no ale co zrobić... próbuj i tyle! trzymamy kciuki

reklama
Dziękuję beatko, mam nadzieję że jutro się to zmieni. Próbuję ile wlezie ale moje piersi juz chyba tez wyczuły, ze nie mają po co produkowac bo przez cały dzień niekarmienia, sa prawie puste... to znaczy gromadzą juz pokarm na noc ale cały dzień były flaczki, nawet w porach karmienia :(

Do góry