reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

A Kinga powoli acz systematycznie "przeprowadza" się do babci.:-D Bo codziennie rano jak ją wozimy do mojej mamy, to trzyma pod pachą jakąś zabawkę, a to lalkę, a to misia.:-D

reklama
moje dziecię bawi sie wszystkim

dosłownie, co znajdzie to wynajdzie mu fuchę

uczy sie wiele od brata (niekoniecznie dobrego :) )

ale piłki i auta królują

My ostatnio kupilismy takie male pianinko ktore wydaje dzwieki zwierzat rowniez gra uczy kolorow miga oraz ma wbudowana ksiazeczke Briankowi bardzo sie podoba:-)tylko gorzej jak wlaczy z samego rana a ja jeszcze spie:-p

U nas nadal królują pojazdy wszelakie ze szczególnym zwróceniem uwagi na koparki!

Pojazdy z Boba Budowniczego to istny fetysz dla Szymona.

Ostatnim hitem u nas są karty do zabawy w czytanie - aż piszczy i klaszcze kiedy je wyciągam na kolejne seanse.

Iga też jest fanką pojazdów wszelkiego typu: koparki, wywrotki, samochodziki, jeździki, rowerki....rano się budzi z okrzykiem bojowym "mleka " i "do gajaziu idziemy":-):-)

Maja jest fanka samochodów wszelakich.

A teraz siedzę w necie i zaczynam szukać prezentów na gwiazdkę.
oprócz Maja mam do zakupienia jeszcze prezenty dla 4 maluchów z rocznika 2006 a każde o innym charakterze więc muszę wykazać się pomysłowością.

wczoraj zabrałam gigę do miasta, żeby zobaczyła coś więcej niż nerwowego psa sąsiadów;-)no i pomyślałam że kupię jej laleczkę jakąś:zawstydzona/y:kobita się dwoiła i troiła, znosząc coraz paskudniejsze różowe "dzidziusie", a Iga zerknęła do tyłu i uśmiech na twarzy i wydyszała z podziwem jednym tchem "kopaja, cięziarówa, piłka":-):-)co miałam robić, wyszłyśmy ze sklepu z kolejką i resorakiem:-)

reklama
Kasianka twoja Iga dokladnie to samo robi co moja mala kuzynka ona tez tylko autka i wszytsko to co dla chlopakow od malego i teraz maja juz osiem latek nadal sie bawi w chlopiece zabawki i koleguje tylkoz chlopakami kopie z nimi pilke i jest najlepsza w tym!:blink:z nich wszytskich na dodatek w jej pokoju pelno pilek i samochodzikow:-)

Do góry