reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

A Kinga powoli acz systematycznie "przeprowadza" się do babci.:-D Bo codziennie rano jak ją wozimy do mojej mamy, to trzyma pod pachą jakąś zabawkę, a to lalkę, a to misia.:-D

reklama
moje dziecię bawi sie wszystkim

dosłownie, co znajdzie to wynajdzie mu fuchę

uczy sie wiele od brata (niekoniecznie dobrego :) )

ale piłki i auta królują

My ostatnio kupilismy takie male pianinko ktore wydaje dzwieki zwierzat rowniez gra uczy kolorow miga oraz ma wbudowana ksiazeczke Briankowi bardzo sie podoba:-)tylko gorzej jak wlaczy z samego rana a ja jeszcze spie:-p

U nas nadal królują pojazdy wszelakie ze szczególnym zwróceniem uwagi na koparki!

Pojazdy z Boba Budowniczego to istny fetysz dla Szymona.

Ostatnim hitem u nas są karty do zabawy w czytanie - aż piszczy i klaszcze kiedy je wyciągam na kolejne seanse.

Iga też jest fanką pojazdów wszelkiego typu: koparki, wywrotki, samochodziki, jeździki, rowerki....rano się budzi z okrzykiem bojowym "mleka " i "do gajaziu idziemy":-):-)

Maja jest fanka samochodów wszelakich.

A teraz siedzę w necie i zaczynam szukać prezentów na gwiazdkę.
oprócz Maja mam do zakupienia jeszcze prezenty dla 4 maluchów z rocznika 2006 a każde o innym charakterze więc muszę wykazać się pomysłowością.

wczoraj zabrałam gigę do miasta, żeby zobaczyła coś więcej niż nerwowego psa sąsiadów;-)no i pomyślałam że kupię jej laleczkę jakąś:zawstydzona/y:kobita się dwoiła i troiła, znosząc coraz paskudniejsze różowe "dzidziusie", a Iga zerknęła do tyłu i uśmiech na twarzy i wydyszała z podziwem jednym tchem "kopaja, cięziarówa, piłka":-):-)co miałam robić, wyszłyśmy ze sklepu z kolejką i resorakiem:-)

reklama
Kasianka twoja Iga dokladnie to samo robi co moja mala kuzynka ona tez tylko autka i wszytsko to co dla chlopakow od malego i teraz maja juz osiem latek nadal sie bawi w chlopiece zabawki i koleguje tylkoz chlopakami kopie z nimi pilke i jest najlepsza w tym!:blink:z nich wszytskich na dodatek w jej pokoju pelno pilek i samochodzikow:-)

Do góry