reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Olek najbardziej lubi zabawki cudze świeżo wyrwane dzieciom z rą wtedy chętnie się nimi bbawi a w domu tylko wywali wszystko z szafy i ma w nosie najlepsza jest komórka działająca-bo zepsutą się nie interesuje, łyżka do nalewania zupy, garnek, aparat od telefonu stacjonarnego, i przede wszystkim mop, no ewentualnie szczotka do czysczenia kibla porażka wrrrrrrr:angry:

czy wasze pociechy też zabierają innym wszystko w piaskownicy - kurczę mieśiąc temu jescze takich cyrków nie odwałał

A ja dzisiaj uległam w sklepie presji mojego dziecka i na jego rozpaczliwe "brum brum brum" kupiłam mu taki chodzik-samochód. Przynajmniej ma kierownicę, co moje dziecko uszczęśliwia. Bo miałam już wizję, że spędzę wakacje siedząc w samochodzie, podczas gdy moje dziecko zawzięcie kieruje, zmienia biegi i załącza wycieraczki.
Ma kompletnego fioła na punkcie aut...

pytia - witaj w klubie automaniaków
Kuba potrafi siedzieć w samochodzie godzine i cały czas japa uśmiechnięta a wyjęcie go graniczy z cudek niekiedy mam wrażenie, że wysiądzie z kierownicą a przełacznika od wycieraczek tak intensywnie używa, że też czekam aż odpadnie

ostatnio na pchlim targu, który od czasu do czasu przyjeżdża do Otrębus, kupiliśmy małemu rowerek trójkołowy - za 35 zl, z metalową ramą - Krzymkowi bardzo się podoba... nam również, głównie cenowo :-D

reklama
u nas ostatnio furore robi samochodzik maly :szok: a nie lalki i tablica do ktorej dolaczone sa literki magnesiki, na ktorej mozna przyczepic kartke i rysowac kredkami lub bezposrednio na niej mazac zmywalnymi mazakami i posiada ona takze malutki stoleczke na ktorym Zuzia uwielbia siedziec :tak:

Do góry