reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

U Jasia kroluja ksiazki i pokazywanie i nazywanie wszystkiego co na obrazkach- ma opanowane wszystkie zwierzeta lacznie z tukanem , ktorego uwielbia i caly czas mowi kukan kukan. Rownorzedne z ksiazkami sa auta,ale glownie te prawdziwe, gdzie potrafi siedziec godzinami nie tylko za kierownica, ale na zewnatrz-np. otwiera i zamyka drzwi, wlew paliwa itp. Bardzo interesuje sie tez klockami- buduje domy i wieze z duplo, no i puzzle to tez przeboj. A ostatnio rysuje i koloruje , ale uznaje tylko kredke czarna i brazowa-reszta jest ba.

reklama
Nasza Karola uwielbia wszystkie drewniane puzzle. Ma takie w kształcie 3 misiów (na jednym obrazku), które to misie można "ubierać", zmieniać twarze na uśmiechnięte, smutne, krzyczące itp. Te puzzle (mam wrażenie) są ostatnio hitem, jak wracamy od niani i Karola zasiada na podłodze i układa je.

Lubi tez grać w piłkę, łapać, odrzucać.

Kredki... Mam porysowany cały dywan, bo rysunki nieraz nie mieszczą się na kartkach :happy2:

Maja wczoraj ozdobiła siebie - tata gapa zostawił pisak na podłodze. Kredki nie wzbudzają takiego zachwytu jak długopisy i pisaki. Przestrzegamy zasady, że rysuje Maj przy stole (swoim) i po kartkach.

Kredki... Mam porysowany cały dywan, bo rysunki nieraz nie mieszczą się na kartkach :happy2:
:-D:-D:-D:-D:-D
uwierzcie w jakim mi stresie jestesmy w wynajmowanym domu o jasnozoltych scianacha-kacper to istna bobma wybuchowa!!!!
u nas ciagle traktorki i koparki
i budowanie z klockow-zastanawiam sie nad drewnianymi
ksiazek do tej pory nie da sobie przeczytac-zamyka i krzyczy ,,nie nie nie'' krecac glowa-jedyna ksiazka jest katalog z zabawkami i szukanie autek-potrafi tak z dobra godzinke kartki przekladac

reklama
Do góry