reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Osinka - podziwiam za te codzienne pieczenie chlebków! Ja to bym najchętniej omijała kuchnię szerokim łukiem, choć dobrze zjeść uwielbiam. No, ale dzisiaj musiałam się nagotować i napieć, bo mieliśmy gości.

reklama
ja zawsze( tzn od momentu w którym dowiedziałam się,że jestem w ciąży:-D) wyobrażałam sobie siebie jako mamusię synusia i nie powiem, byłam trochę rozczarowana, kiedy dowiedziałam się,że pod sercem noszę dziewczynkę....a teraz, to nie wyobrażam sobie mieć synka:tak:

a jachciałąm mieć laseczkę i bylam w szoku po usg jak sie dowiedziałam, że facet będzie.

a z zabawek - u nas teraz na topei wszystko z thomasem. jak widzi ciuchcię to gada pufpufpuf. ja też dostałam fiołana tym punkcie.

z bajek przeszło mu ciutkę z tubiśów na strażaka Sama.

Kaśka mój Mato też uwielbia Tomka więc na gwaizdke przymierzamy sie do zakupu jakiejś niedużej kolejki z Tomkiem.

Kupiłam Szymonowi takie flamastry:

Mini flamastry dla małych rączek Crayola 7szt 3+ (270581237) - Aukcje internetowe Allegro

Są po prostu genialne! Idealne dla małej łapki, łatwo rysujące, żywe kolory.

I dwie ważne cechy: trudno maluchowi samodzielnie zdjąc nakreętki, całkowicie zmywalne przy NORALNYM myciu rąk i praniu. Żadnych śladów nie zostawiają na skórze czy materiale.

Zdecydowanie polecam Małym Artystom!

mamy takie flamasrty oraz te duże z tej samej serii są super. Ivka z nakrętkami uważaj - Maja już je zdejmuje zajęło jej to chwilę ale potrafi już je otworzyć i zamknąć.

reklama
Kaśka76 ile Ty masz metrów chatę, że ciągle kupujesz nowe zabawki :-D I one się jeszcze u Was mieszczą? :-D Nie wspomnę już o tym, że chyba pracujesz tylko na Piotrkowe zabaweczki :-D

Do góry