reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Osinka - nie buszuję, nie zapomniałam, a w ogóle to mam gorzej iż ciulaty humor.
baaardzo dawno siętak podle nie czułąm

osinka ja uwielbiam chlep wlasnej robotu szkoda ze dosc dlaleko mieszkasz wpadla bym na krolamka :zawstydzona/y:

Kasia czegosz masz taki zrypany huor dawaj pomozemy, jak ktos powiedzial pomozecie - pomoazemy

osinka ja uwielbiam chlep wlasnej robotu szkoda ze dosc dlaleko mieszkasz wpadla bym na krolamka :zawstydzona/y:

Kasia czegosz masz taki zrypany huor dawaj pomozemy, jak ktos powiedzial pomozecie - pomoazemy

Wiola, zapraszam - mam 20kg różnych rodzajów mieszanek chlebowych, codziennie piekę inny chleb (wiejski, pszenny, wiejski pszenno-żytni, winny, alpejski, wieloziarnisty, dyniowy itp. itp.) :-p

osinko mniam:-p kocham chlebek mojej tesciowej zawsze piekla w sobote nie wiem jak teraz bo chyba nie ma komu ale jak my bedziemy na pewno bedzie piekla:tak::-)

AniaM na innym watku miala fajny pomysl na nowa zabawke do samolotu tez musze nad czyms zajmujacym pomyslec dla Emi jak bedziemy lecieli do PL:tak:

reklama
Osinko - jesteś boska, żałuję, że nie jestem Twoją córeczką albo mężem:-D:-D:-D
ale bym się takiego chlebka nawcinała !!!!

czy masz jakąś specjalną maszynkę do pieczenia chleba (bo chyba nie w piekarniku?) - też bym chętnie spróbowała upiec, ale musiałabyś w dwóch zdaniach dać wskazówki jak:-)

Do góry