reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

MagdalenaB to ja raczej przemysle sprawe hehe:laugh2:
a po za tym teraz jade do pl wiec nie wiem gdzie sobie zawiesze ten skoczek bo moja mama nie ma futryn tylko takie namalowane:happy:

reklama
Kelts ja mam takie kolo nie wiem czy o to samo ci chodzi ale w srodku ma mate na ktorej narysowana jest osmiornica jedna noga tej osmiornicy brzeczy druga szelesci trzecia jest pluszowa a czwrata piszczy do tego jest taka pluszowa zabawka w ksztalcie statku podwodnego jak sie ja otwiera w srodku jest ksiazeczka i jak dziecko sie nim bawi to w niektorych punktach wydaje rozne odglosy itd sa tez poprzypinane rozne zabawki co wydaja dzwieki powiem ci ze na pocztaku Brian nie bardzo sie tym bawil a teraz jak sobie juz zaczol siadac to uwielbia :happy:w tym kole przebywac wysylam ci zdjecie jak znajde wyrazniejsze to jeszcze wysle;-)

to chyba bardzo podobne, wysylam adres:) JAZZYBABY - KO

Kelts no wlasnie o takie kolo mi chodzi ;-)
a to kolo tez jest gumowe i pompowane:confused:bo my wlasnie mamy takie gumowe i sie go pompuje hehe:-Dze maleu troche trudno jest z niego wyjsc:happy:

Piotrek ostatnio nie rozstaje sięz gumową piszczącą małpką.

ja zaczęłąm sie zastanawiać nad kupnem chodziko-jeździka dla Piotrka. dziecko stojąc jest zmuszone do trzymania rączek przed sobą. może mu to choć trochę pomoże skorygować łapki. jak uważacie? czekam na Wasze opinie. myślę nad kupnem używanego, żeby nie wydawać bez sensu kasy gdyby okazał sięmój pomysł nieywpałem.

NOWY CHODZIK-JEŹDZIK FiSHER - PRICE 2 w 1 - HiT ! (141357961) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry