reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Madzia, mój Krystianek uwielbia takie zabawki, więc nawet się nie zastanawiam.
ja wlasnie zamowilam taka zabawke:-)
FISHER PRICE wirujący świat - gimnastyka bobasa (137527148) - Aukcje internetowe Allegro
selince bardzo sie podobala w sklepie , zobaczymy jaka bedzie reakcje jak dostanie ....
FISHER PRICE wirujący świat - gimnastyka bobasa (137527148) - Aukcje internetowe Allegro
selince bardzo sie podobala w sklepie , zobaczymy jaka bedzie reakcje jak dostanie ....
Dziewczyny czy ktoras z was posiada skoczeki czy dziecko sie w tym bawi Chcialabym cos takiego kupic Brianowi lecz nie wiem czy nie jest za duzy juz na to poniewaz szukam i czytam i jak narazie znalazlam do 12kg
Bede wdzieczna za opinie na ten temat i za wszelkie informacje:-)
Wysylam zdjecie o co mi dokladnie chodzi.
Bede wdzieczna za opinie na ten temat i za wszelkie informacje:-)
Wysylam zdjecie o co mi dokladnie chodzi.
katiNJ
Fanka BB :)
Maguusia, nie jestem przekonana do tego skoczka. Slyszalam ze latwo o uszkodzenie bioderek, stawow.
Moj Patrys za to ma najlepsza zabawe jak sie go posadzi przed duzym lustrem. Smieje sie w glos z kolegi z luterka, probuje go zlapac, przykleja sie nosem i probuje wziasc chlopca do buzi.Mcha rekoma i nogami, zaglada za lustro. Ubaw po pachy.
Uwielbia tez wygladac przez okno i sledzic wiewiorki ktorych mamy w ogrodzie cale stada, spadajace liscie , spacerujace psy no i smieciarzy przy pracy.
Moj Patrys za to ma najlepsza zabawe jak sie go posadzi przed duzym lustrem. Smieje sie w glos z kolegi z luterka, probuje go zlapac, przykleja sie nosem i probuje wziasc chlopca do buzi.Mcha rekoma i nogami, zaglada za lustro. Ubaw po pachy.
Uwielbia tez wygladac przez okno i sledzic wiewiorki ktorych mamy w ogrodzie cale stada, spadajace liscie , spacerujace psy no i smieciarzy przy pracy.
KatinJ no wlasnie rozne opinie slysze na temat skoczkow i chodzikow dla dzieci ale tak sie zastanawiam ze jesli bylyby zle to chyba wycofali by takie zabawki z produkcji
Moja kumpela miala takiego skoczka i mowila ze jej dziecko potrafilo sie bawic w nim pare godzin i wszytsko jest dobrze dzieciakiem wiec nie wiem juz
Moja kumpela miala takiego skoczka i mowila ze jej dziecko potrafilo sie bawic w nim pare godzin i wszytsko jest dobrze dzieciakiem wiec nie wiem juz
katiNJ
Fanka BB :)
Wiesz Magussia produkuja bo jest popyt. Papierosy tez produkuja mimo ze szkodliwe
Nie wiem sama musisz podjac decyzje. Wydaje mi sie mozna dziecko wsadzic na troche do tego skoczka ale na pewno nie na kilka godzin. Jak ktos pisal wiele z nas mialo chodziki i jakos nas nie powykrecalo;-) Nie wiem ale jakos sceptycznie podchodze do tego skoczka.
Nie wiem sama musisz podjac decyzje. Wydaje mi sie mozna dziecko wsadzic na troche do tego skoczka ale na pewno nie na kilka godzin. Jak ktos pisal wiele z nas mialo chodziki i jakos nas nie powykrecalo;-) Nie wiem ale jakos sceptycznie podchodze do tego skoczka.
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
maggusia tez mi sie wydaje ze nasze bobasy juz za duze sie robia do tych skoczkow.........a tak apropo jezeli masz watpliwosci ..........to lepiej sie zdecyduj na "baby activity center" albo "exersaucers"........bo bedzie na dłuzej ...no i bobas moze sie bawic zabawkami ...skakac dowoli bo to jest na takich sprezynach.... jest bezpieczniejszy.......wogole moim zdaniem bobas ma w nim ogromny ubaw......
no ale to twoja decyzja..
no ale to twoja decyzja..