reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Asiu to sie nazywa "baby activity center" albo "exersaucers" Produkuje to min. baby einstein, evenflo. Ja dzis chyba wezme Patryka do sklepu wsadzego do kilku i wybiora te ktora mu sie najbardziej spodoba, hihi.
Te tez jest fajny ProductList

Teressko Twoj Patryk jak zwykle cudny.
:):):):) ...........no te Patryki cos w sobie maja..........moze to imie:)

reklama
Ja też jestem przeciw - tzn. nie kupię go dla Filipa. Bo też czytałam i słyszałam złe opinie lekarzy. Choć z drugiej strony i ja i Marcin w chodzikach "chodziliśmy" i mamy proste nogi i nigdy żadnych nieprawidłowości ze stopami czy z chodzeniem nie mieliśmy.

ja właśnie kupiłam jaguni prezent z okazji ukończenia 7 miesiąca, pełzająca kula fisher price ( tą o której kiedyś pisała osinka) mam nadzieję,że się jej spodoba :-)

MAga: a jak ona wygląda????? może będzie prezentt na mikołaja?a właśnie - KTO SIĘ U WAS PRZEBIERA ZA MIKOŁAJA?????????????????????????wczoraj robiliśmy 350km i zabawka Piotrka spisała się rewelacyjnie - dziecko albo bawiło się grzechotką lub telefonem. jednak najbardziej sięcieszył jak tatuś mu mówił - Piotrek pospałbyś trochę.

My wczoraj bylismy na wielkich zakupach bo u nas w sklepie byly obnizka na wszystko 20% i kupilisym nowy fotelik samochodowy i kilka zabawek ,
zyrafe ktora zjada motoryczne klocki , zabke ktora jak sie nacisnie kreca sie w niej kolorowe kuleczki chico i laleczke bobaska ktory mowi mama, tata i placze . Selinka od rana odkrywa swoje nowe zabawki :-) obgryza wszystko :-D zabie i bobaskowi nozki i raczki a i klocki probuje poobgryzac troszke , to jak na razie najlepiej wychodzi :-D :-D

EDUKACYJNE ORGANKI DLA DZIECI !! PIANINKO 2 RĄCZK (136612666) - Aukcje internetowe Allegro

ja wlasnie chcialabym cos takiego kupic malemu. co o tym myslicie??

kasia: a co masz za zabawke? pewnie juz o niej pisalas, ale nie przegldalam watku ;-)
madzia ....bardzo fajne ..............
nie wiem jak twoj bartus ale moj patryk bardzo lubi takie rzeczy .......czasami jeszcze nie umie przyciskac poszczegolnych guziczkow ............ale jak udezy cala raczka to mu gra ze hohoho..........hehehe:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Do góry