reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
osinko ale fajna zabawka, proszę napisz jeśli kupisz jak sie córeczce podoba.

Miłkowi chyba coś znudziły się jego zabawki i trzeba by kupić coś nowego. a szukam aktualnie czegoś co zachęci Miłka do przewrotów, może macie jakieś propozycje. Błagam....

u nas na obracanie pomogła mata - Maks zauważył, że leżąc na brzuchu lepiej widać więc zaczął się obracać na brzuch - ale może to była tylko zbieżność w czasie

a my jutro kupimy Maksowi taką książeczkę z wystającymi obrazkami i naszywkami - Maks po prostu uwielbia książeczki tylko nie może zrozumieć, że obrazków nie da się chwycić i cały czas drapie po stronach paluszkami

niesamowitą zabawką okazała się też szuflada z pierdołkami typu nici wstążki, ulotki o pizzy na telefon itp. ;D - Maks chwytał wszystko garściami i ślinił się w zachwycie

z grzechotek - najulubieńsze jest kółko w którym kręci się bałwanek - bo można ją chwycić dwoma rękoma a głowa bałwanka idealnie mieści się w buzi ;D

dzięki koga za odpowiedz :)
matę mamy i powoli sie nudzi. Starałam się wymieniać zabawki, by mu się tak nie opatrzyła raz zabrałam żyrafkę potem małpkę i tak ciągle.
A jakiej firmy jest taka książeczka, bo zaciekawiły mnie ty wystające obrazki i naszywki i muszę przyzanć że takiej nie widziałam.
Ja ostatnio w akcie desperacji wymyślania zabaw do małej butelki po wodzie nasypałam ryżu. Fajna dźwiękowa zabawa była...ale znudziła się po 10 min.

Koga: na książeczkę z niewystającymi elementami Piotrek znalazł radę - liże je i tyle. najlepsze jest jak liże dziewczynkę czy chłopczyka z tej ksiązeczki - durni starzy wtedy rechoczą z radości.

a od wczoraj Piotrek oszalał na punkcie http://www.allegro.pl/item116239302_tiny_love_swiat_odkryc_gratis18zl.html
trzeba z nium przy tym siedzieć non stop, próbuje sam wszystko włączyć. a ugada sięprzy tym strasznie, po każdym spotkaniu z tą zabawką bodziak do wymiany - taki upluty ;D

U nas też powodzeniem cieszą się wszelkiego rodzaju tasiemki i sznureczki

a poza tym szeleszczące worki, paczuszki z chusteczkami higienicznymi i kolorowe gazety

Koga, ja też chętnie dowiem się co to za fajna książeczka :)

Kaśka, fajny ten "Świat odkryć" - tylko czemu tego typu rzeczy są tak cholernie drogie? ::)

reklama
Do góry