reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

aktualnie naukochańszą zabawą agatki jest obserwowanie ściany i sufitu, na których aktualnie mój szalony mąż wyświetla wzorki laserem ;D ::)
Agata co wieczór czekała na seans laserowy, piszczała jak Krzysiek wyświetlał jej "laserki"
na Gubałówce kupiliśmy cały zestaw laserów z końcówkami ::) ::) ::)

reklama
osinka pisze:
aktualnie naukochańszą zabawą agatki jest obserwowanie ściany i sufitu, na których aktualnie mój szalony mąż wyświetla wzorki laserem  ;D ::)
Agata co wieczór czekała na seans laserowy, piszczała jak Krzysiek wyświetlał jej "laserki"
na Gubałówce kupiliśmy cały zestaw laserów z końcówkami  ::) ::) ::)

zakupy jak u kolonistów :)

ostatnio najlepszą zabawką Piotrka jest jednak koń. te konie przystosowane do hipoterapii są po prostu megaspokojne - bo jaki koń stałby spokojnie kiedy dzieciak pcha mu swoje łapki w jego chrapy?????????????

Dziewczyny, nie wyrzucajcie pokrywek od małych słoiczków, jesli kupujecie
moja Ola strasznie lubiała sie nimi bawić: przesypywać z pudełka do pudełka, układać obok siebie, wrzucać do matalowej puszki (wtedy fajnie dzwoniło) albo zamknąć w czymś i super grzechotka :)
ja już zbieram ;D

mamaoli pisze:
Dziewczyny, nie wyrzucajcie pokrywek od małych słoiczków, jesli kupujecie
moja Ola strasznie lubiała sie nimi bawić: przesypywać z pudełka do pudełka, układać obok siebie, wrzucać do matalowej puszki (wtedy fajnie dzwoniło) albo zamknąć w czymś i super grzechotka :)
ja już zbieram ;D

dobrze wiedzieć ;D i po co wydawać majątek na drogie, wypasione zabawki?? :D

no dzieci lubia jak czegos jest duzo a jak jeszcze dzwiek wydaje fajny to juz raj
noi dobry pomysl z tymi pokrywkami

reklama
Do góry