reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
U nas do łask powrócił miś-pozytywka. Jaś toczył z nim dzisiaj długie dyskusje. No i uparcie ciągnął biedaczek za sznureczek, żeby miś zaczął grać. Niestety do tego trzeba jeszcze mamy, bo to nie takie proste;)

spróbujcie posadzić dzieciaka przed pralką, tak żeby widziało obracające się pranie
dla większosci dzieci t fascynujący widok

oczywiście na krótko :)

nie mam odpowiedniej pralki :( ... :-[ale można również spróbować podjechać wózkiem pod drzewko...u nas jest fascynacja tymi liśćmi ;)

u nas była dziś fascynacja.. majtkami
bo Olusie uczymy sikać do nocniczka, tyle że póki co ciągle zmieniamy mokre majteczki na suche ::)
no i schły na drzewku u nas przed domem
Maksiu się przyglądał i nie wiedział co jest grane ;D ;D

;D ;D ;D

Karola dostała wczoraj karuzelę z miśkami i bardzo płakała, jak ją położyłam pod nią i puściłam... :(

my mamy takiego grającego żółwia, fakt gra dość głośno
no i jak zacznie to Maksio układa usteczka w podkówke i płacze
także narazie żółwik poszedł na dłuuugi spacer czyli na szafe do przedpokoju :)

reklama
Do góry