reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA

a co to znaczy zwyłky sterylizator :-) bo dla mnie to one wszystkie są takie dziwne i niezwykłę :-) ihihihhi

reklama
Zwykly jest na wodę i prąd chyba. Tez na początku sie napalilam na ten mikrofalowkowy, ale potem przemyslalam ze nie wszedzie moge uzywac. No i mikrofala zaprawde ciągnie sporo prądu. A na razie to w ogóle żadnego nie kupuję. Chce sprobowac karmic piersią, wiec moze nie bedzie od razu potrzebny. A potem sie dokupi.

na allegro można kupić tańsze.. i innych firm które pasują do wszystkich rodzajó butelek :-) bo po co aż 6 miejsc na butelki? nie wystarczy dwa?

mam nadzieje że moja córka bedzie miała mniejszy apetyt niż mama :-) bo i dwa sterylizatory trzeba bedzie kupić ihihihih

reklama
  Witajcie lipcóweczki.Mam pytanko dotyczące pościeli do wózka.Czy kupujecie do wózeczka normalną pościel?Jezeli tak,to jaką?Zastanawiam się nad tym,bo jak będą upały....to czy w takiej pościółce nie jest za gorąco?

Jezeli chodzi o pościel do łózeczka to myślę o pościeli firmy AMY,,Spokojne Sny''z baldachimem -moskitierą.A Wy jakie pościele kupujecie?
  Doradźcie jeszcze co do łóżeczek.Czy lepsze są takie z wyjmowanymi szczebelkami,czy opuszczanym bokiem?A może takie z płozami,gdzie można dodatkowo mieć kołyskę?
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry