reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA

a co to znaczy zwyłky sterylizator :-) bo dla mnie to one wszystkie są takie dziwne i niezwykłę :-) ihihihhi

reklama
Zwykly jest na wodę i prąd chyba. Tez na początku sie napalilam na ten mikrofalowkowy, ale potem przemyslalam ze nie wszedzie moge uzywac. No i mikrofala zaprawde ciągnie sporo prądu. A na razie to w ogóle żadnego nie kupuję. Chce sprobowac karmic piersią, wiec moze nie bedzie od razu potrzebny. A potem sie dokupi.

na allegro można kupić tańsze.. i innych firm które pasują do wszystkich rodzajó butelek :-) bo po co aż 6 miejsc na butelki? nie wystarczy dwa?

mam nadzieje że moja córka bedzie miała mniejszy apetyt niż mama :-) bo i dwa sterylizatory trzeba bedzie kupić ihihihih

reklama
  Witajcie lipcóweczki.Mam pytanko dotyczące pościeli do wózka.Czy kupujecie do wózeczka normalną pościel?Jezeli tak,to jaką?Zastanawiam się nad tym,bo jak będą upały....to czy w takiej pościółce nie jest za gorąco?

Jezeli chodzi o pościel do łózeczka to myślę o pościeli firmy AMY,,Spokojne Sny''z baldachimem -moskitierą.A Wy jakie pościele kupujecie?
  Doradźcie jeszcze co do łóżeczek.Czy lepsze są takie z wyjmowanymi szczebelkami,czy opuszczanym bokiem?A może takie z płozami,gdzie można dodatkowo mieć kołyskę?
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry