reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA

A ja właśnie wróciłam ze sklepu i już mamy łóżeczko, materacyk (w końcu kupiłam kokosowo-piankowy :)), przewijak i wanienkę. No i teraz czekamy już tylko na wózek. No i na Kajtusia :D O rany, już się nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Klaudio, ja tez w koncu zdecyodowalam sie na kokosowo-piankowy, no i zamowilam tez lozeczko i pieluchy tetrowe, wszytsko w sklepie internetowym, bo tam lozeczko bylo o 60 zeta tansze niz w normalnym sklepie, a chcialam zeby zamowienie przekroczylo 3oo, to sklep pokrywa koszty transportu.... juz nie moge sie doczekac... w przyszlym tygodniu jade z mama wybrac material na posciel dla malucha...

a ile kosztuje ten materacyk? bo zastanawiam sie czy nei kupić przez allegro ale nie wiem jaka to jest rozsądna cena :-)

Generalnie chyba na Allegro jest taniej widziałam śliczne łóżeczka o wiele tańsze niż w sklepie ale trochę boję się jak będą wykonane. Chodzi mi o takie drobiazgi jak staranne wykończenie.

Frida ja zawsze patrze jaka jest możłiwosc ewentualnego zwrotu :-) i na to czy poprzedni klienci byli zadowoleni :-)

reklama
ja to jak kupuje na alegro to tylko za pobraniem poniewaz raz kupiłam hehe aparat cyfrowy wpłata na konto oczywiście gość miał kilkadzesiat pozytywów nio nio ani aparatu ani pieniędzy juz nie zobaczyłam,

Do góry