reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA

Frido Bajka jest na ul. Długosza(mozna powiedzieć że to pomiędzy pl. Kromera a Koroną) to hurtownia, która składa się z dwóch hal:
1.wózki, łożeczka, nosidła
2. pościele, ubranka, kosmetyki, zabawki i in.

A ten Real to gdzie jest w naszym mieście??? Tez myśłałam o takim czymś , bo przewijak kupiłam osobno, taki na łózeczko nakładany.
Potem żałowałam że nie razem z pólkami. Pewnie o takim czymś piszesz Asiołku.
Z drugiej strony taką póleczkę to zawsze można wykorzystać potem w innm celu.

reklama
Sprawdziałam na stronie Reala i wynika z tego ,że u nas go nie ma. Najbliżej Lubin, Zgorzelec. Raczej się nie opłaca jechać, hihi ;)

ech jaka jestem zadowolona - chorowałam na starą kołyske... potem na łóżeczko wiklinowe, potem na wiklinowy wózek :-) i znalazłam coś co przerosło moje oczekiwania używane w stanie średnim do renowacji :-) ale kosztowało całe śmieszne 50 zł i jest cudne :-) wózek wiklinowy :-)

53606784_4

53606784_1

53606784_3

Asiolku super ten wozeczek, ja tez lubie takie starocie ;D ;D ;D
Frida, Brunetko a moze w jakims innym supermarkecie znajdziecie te koszyki albo poprostu w sklepie z art domowymi? U mnie w miescie mozna te koszyki dostac w takich wlasnie sklepach.

reklama
Asiolku, wozek super....
ja z odnawianiem nie mam problemow, mama szyje (firanki i moskitiere juz mam, teraz musze znalezc material na posciel), tata jest typowym majsterkowiczem... wlasnie sie zabiera do dorobienia blatu do przewijania do komody, bo nie chce oddzielnego mebla.... ;)

Do góry