reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Gosha jak Jane to domyślam się, ze super się jeździ :tak: strasznie napaliłam się na wózek Jane Muum ale ze względu na krótką gondolę go nie kupiłam, teraz żałuje, bo i tak całej zimy w gondoli nie przejeździmy.

I gdybym miała jeszcze raz kupować to też nie kupiłabym już wózka wielofunkcyjnego :no:

reklama
A ja tam bym kupiła. Jestem bardzo z naszego wielofunkcyjnego Navingtona Cadeta zadowolona i wzięłabym go raz jeszcze bez zastrzeżeń. Jestem natomiast zadziwiona tym, że firma wycofała go ze swojej oferty:szok: Mam nadzieję, że nasz w dobrej formie dotrwa dla wszystkich planowanych Bąbli, bo naprawdę nie chciałabym zmieniać na inny. Dla mnie jest nadal wózkiem idealnym:tak:

Przewijak mamy tylko w lazience i uzywamy do kapieli, tak przewijam na podlodze badz lozku w zaleznosci gdzie jestesmy.
My w gondoli mamy jeszcze z 10cm luzu,a mamy gruby spiwor. W spacerowke chcialabym przezucic na wiosne i sie tak zapowiada.
Z wozka jestem b. Zadowolona a jest wielofunkcyjny. Poczzatkowo mielismy slynne Bugaboo ale Moj nie byl zadowolony i sprzwdalismy. Mamy Mima Xari super lekki zwimny maly dla mnie bomba

Ojejeeeej... Gondola, przewijak... ja już nie pamiętam co to :-p. Korzystanie z przewijaka skończyło się jak Tymek miał jakieś 4 miesiące. Nagle zaczął się bać na nim leżeć. Do dzisiaj, jak przewijam go gdzieś poza domem (sklep, przychodnia) i muszę skorzystać z przewijaka to on się rozpłaszcza, wręcz przykleja się każdym kawałkiem ciała do powierzchni przewijaka i stara się nie ruszać. Trzeba go szybko przewijać, zanim całkiem nie zeschizuje :-D... Taki ciapek :-p. Gondola poszła w odstawkę w grudniu, bo spacery przestały mieć sens. W spacerówce okazało się, że spacery mogą być fajne :-). I ja nie żałuję zakupu wózka 2w1. Co prawda ten który kupiłam (Mikado Aston) ma kilka rzeczy, które osobiście bym dopracowała, ale ostatecznie kosztował mnie niecałe 900zł, a te drobnostki nie przeszkadzają w jego używaniu. Po prostu ulepszyłabym :-p. Parasolka jest przydatna i na pewno kupię, ale jak już Tymek będzie dużo większy. I zawsze będzie wożona w samochodzie. I strasznie mi się podoba ta Jane który pokazała gosha. Na porządne spacery będzie ta terenówka z wózka 2w1 a parasolka na szybkie wypady z samochodu do sklepu itp :-p.

U nas przewijak sie sprawdza i sobie chwale. Wiadomo, zostawic Malej na nim nie moge, ale on w koncu nie do tego sluzy:p Przewijam, przebieram czy ubieram, rach ciach i dalej lecimy na podloge:)
Natomiast moj Mutsy Evo 3 w 1 to jest dla mnie hit przez wielkie h!!!! Do spacerowki juz w pazdzierniku sie przesiedlismy, spiwor dokupilam do tego zestawu i jest super. Ja co dzien jezdze autem z dzieciarnia i skladanie wozka i wpinanie fotelika jest genialne! Leciutki, zwinny, wygodny i design wychwalam bez przerwy. Az jestem dumna z siebie, ze tak dobrze wybralam:p A taka leciutka parasolke mam po Remiku, ciagle w idealnym stanie, jakby co to nada.

Ostatnia edycja:
To że ja jestem mega niezadowolona z wózka wielofunkcyjnego wiedziałam już w ciąży :baffled: ale doszłam do dramatycznego momentu kiedy Ola się już na prawdę w wózku nie mieści. Nóżki ma zgięte w kolanach a i tak 0 dodatkowej przestrzeni. Na myśl o przejściu do najdurniejszej na świecie spacerówki firmy x-lander mam dreszcze :wściekła/y: Nie wiem co zrobimy. Parasolkę mam genialną, sprawdzoną w górach w lesie i na plaży wystarczy jej mały lifting ale tam zimno okropnie jeszcze. Dopiero w maju będzie dobra a teraz okres luty-maj chyba się musimy zahibernować :baffled:

Przewijaka używam po kąpieli jak się długo masujemy ale obiecałam oddac koleżance która ma rodzić na początku marca więc się pożegnamy. Od kolan nogi Olce wiszą w powietrzu ale jej to nie przeszkadza.

MieMie ja mam dwa takie kojce i sobie chwalę :) tylko większe

Olga coś w tym jest ale Maks też usiadł za dwa dni od włożenia do kojca :-D a następnego tygodnia w nim stanął:tak:

Ewa ja kojca używałam głównie w ogródku gdy było jeszcze za zimno aby raczkować po trawie a zbyt ładnie żeby nie siedzieć całego dnia na dworze ;-) drugi mam w domu ale ja mam duże mieszkanie, otwarte przestrzenie zanim dojdę do sypialni i wrócę to już dziecko zdąży zjeść proszek w łazience a ja lubię sama chodzić do łazienki :-p ale tak to jest rozwiazanie na jakies 15 minut góra (ja kupowałam używki za 50zl chyba)

k8 moja parasolka ma małe kółeczka i na zaśnieżonych chodnikach sprawdzała się dużo lepiej niż duże pompowane koła;-)

Gosha wózek pierwsza liga ale zepsuję Ci humor. Moja parasolka waży 6kg + 6kg rudej daje mi 12 z dzieckiem :-D za to Twój entuzjazm zamiany kolubryny na lekki poręczny wozek rozumiem doskonale. Gdy ja kupiłam moją inglessinę to tak jak by mi ktos klapki z oczu zdjął i pierwszy raz słońce pokazał. Istnieją wózki idealne :tak:

ekhm, a co to parasolka? :confused:
taki mały wozek co się składa wzdłuż? macie jakieś godne polecenia? bo nasz bebecar to niezla armata, jak przyjdzie lato to sobie nie wyobrazam pakowania tego do samochodu za kazdym razem jak bedziemy chcieli pojechac na zieloną trawkę ;)

Weronka, parasolka to właśnie taki wózek :tak:. Złożony wygląda jak złożony parasol, stąd popularna nazwa :biggrin2:.
A oto, co zostaje z puzzli piankowych jak ciekawskie dziecko wchodzi w etap grzebania wszędzie gdzie się da i wsadzania wszystkiego do buzi. Przyłapany:
Zobacz załącznik 538145
Najlepsze puzzle to te, które można porzuć :-D.

reklama
U nas jeszcze w użyciu jest i gandola i przewijak. Wszystko się sprawdza bardzo fajnie. My mamy wózek x-landera i jestem z niego bardzo zadowolona zresztą już po raz drugi. Także jak widać co jednej nie pasuje to drugiej bardzo pasuje :)

Do góry