reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

ja tez lubie przewijak, tylko my mamy taki nascieny, firmy smart, i cholera nie wiem gdzie do niego instrukcje wsadzilam z danymi liczbowymi. bardzo podobny tylko troche inaczej wyprofilowany model znalazlam w internecie i ma udzwig do 40 kg, choc nie zamierzam sprawdzac maksimum ;) za wielki to on nie jest, ale tolke mam nogami do mnie, za nia sciane i obok sciane. no i nigdy jej tam nie zostawiam przeciez samej.
tak czy siak ostatnio tez sie nad tym zastanawialm, nasz siedzi mocno w tej scianie, ale jakos coraz bardziej strach. tylko ze to mega wygodne jest!

Ostatnia edycja:
reklama
K8 u nas dzieci mniejsze i dla nas mutsy gabarytowo idealna, Młoda w gondoli ma dalej sporo miejsca, no ale ona 67cm ma :-)

a ja nie używałam wózka, gondoli już chyba dobrze ponad miesiąc! trudno mi się wypowiadać o wózkach :) pewnie już zapnę spacerówkę, Hania się zabiera do raczkowania więc pewnie niedługo usiądzie

w każdym razie moim zdaniem mój wózek wad nie ma :)

Ostatnia edycja:
Gosha cacko, bardzo mi się podoba, wydaje się taki leciutki :-)
Ja używam przewijaka głównie przy dwójce :-D, ale kłade go po prostu na łóżku czy na podłodze. Mały już dawno nauczył się z niego uciekać, wole nie myśleć co by było gdyby próbowała go przebrać montując przewijak na łóżeczku :-p

A my dalej w gondoli, sprzedawca zachwalał, że jedna z większych na rynku, a że zapowiadał się długaśny syncio to na to zwracaliśmy uwagę. Choć w grubszym kombinezonie już ledwo ledwo się mieści i od jakiś dwóch tygodni zbieramy się do zmiany. Jutro przypilnuje M. i pewnie w końcu zmienimy. Tyle, że nie mam śpiworka i już sobie myślę, że nie ma sensu kupować ( achh wiosno przybywaj :-D ), a jednak w gondoli zawsze jakoś dziecko bardziej osłonięte przed zimnem :-p

Gosha popieram dziewczyny, wózek bardzo ładny:tak: i lekki się wydaje, my kupiliśmy 3w1 ,więc na wiosne nic mi się nie ulży:nerd: choć baaardzo mi się podoba nasz wózek to jednak nie polecam już nikomu wielofunkcyjnych, najważniejsza wygoda i komfort, dobrze chociaż ,że na parterze mieszkamy....Adaś ledwo się mieści w gondoli,ale postaramy się wytrzymać jeszcze ten miesiąc, zawsze to cieplej i wygodniej w zimie w gondoli...
Co do przewijaka to my już daaaawno nie korzystamy, od kiedy Adam urósł tak,że dostawał nogami mojego brzucha to był koniec z przewijakiem, kopniaki sadził niezłe a siły to on ma:-D zreszta zwiewa mi przy przebieraniu więc najbezpieczniejsza jest dla mnie podłoga, bo wyrywa się tak ,że czasem utrzymać go nie mogę:szok::-D

U nas Ula dalej w gondoli Mutsy, a ma 70 cm więc jakoś dajemy radę, a na spacerówkę już się nie mogę doczekać.
Ja zapewne i tak sprzedam ten wózek i kupie taki na dwójkę dzieci bo mam nadzieję, że niedługo przychówek się powiększy:-)

dzięki dziewczyny, wózeczek jest naprawdę świetny, składany w parasolkę ale daleko mu do typowej parasolki. Waży 12kg, w końcu bez problemu podnoszę wózek razem z dzieckiem:tak: Jest naprawdę przeporządny. Polecam jak coś, Jane Challenger się nazywa model.
Ja właśnie też miałam wielofunkcyjny i to ostatnia głupota, jezu jaka byłam glupia że tamten kupiłam, 1200 wyrzucone w błoto. Najlepiej jednak kupić osobno wygodną, dużą, używaną gondolę, porządny fotelik osobny a potem jakąs lekką zwrotną porządną spacerówkę. Chyba najlepszy interes:-( A my w spaceróce jak wiecie już dawno, 2 miesiące jeździmy, bo gondoli Tymek nie znosił i wył non stop, więc jeździłam tym czołgiem. A teraz w końcu mam swoje 4 kółka :laugh2:

My kupilismy śpiwór Womar z owczą wełną. Bardzo ciepły. W opcji skracanej. Myślę, że wystarczy na dłużej.

reklama
My kupilismy śpiwór Womar z owczą wełną. Bardzo ciepły. W opcji skracanej. Myślę, że wystarczy na dłużej.

Też mamy Womara z owczej wełny. Manita długa, a jeszcze ma mnóstwo miejsca w wersji gondolowej:tak:, spacerówkowa myślę, że nawet na przyszłą zimę styknie. Dobry zakup :-D

Do góry