reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

ja tez lubie przewijak, tylko my mamy taki nascieny, firmy smart, i cholera nie wiem gdzie do niego instrukcje wsadzilam z danymi liczbowymi. bardzo podobny tylko troche inaczej wyprofilowany model znalazlam w internecie i ma udzwig do 40 kg, choc nie zamierzam sprawdzac maksimum ;) za wielki to on nie jest, ale tolke mam nogami do mnie, za nia sciane i obok sciane. no i nigdy jej tam nie zostawiam przeciez samej.
tak czy siak ostatnio tez sie nad tym zastanawialm, nasz siedzi mocno w tej scianie, ale jakos coraz bardziej strach. tylko ze to mega wygodne jest!

Ostatnia edycja:
reklama
K8 u nas dzieci mniejsze i dla nas mutsy gabarytowo idealna, Młoda w gondoli ma dalej sporo miejsca, no ale ona 67cm ma :-)

a ja nie używałam wózka, gondoli już chyba dobrze ponad miesiąc! trudno mi się wypowiadać o wózkach :) pewnie już zapnę spacerówkę, Hania się zabiera do raczkowania więc pewnie niedługo usiądzie

w każdym razie moim zdaniem mój wózek wad nie ma :)

Ostatnia edycja:
Gosha cacko, bardzo mi się podoba, wydaje się taki leciutki :-)
Ja używam przewijaka głównie przy dwójce :-D, ale kłade go po prostu na łóżku czy na podłodze. Mały już dawno nauczył się z niego uciekać, wole nie myśleć co by było gdyby próbowała go przebrać montując przewijak na łóżeczku :-p

A my dalej w gondoli, sprzedawca zachwalał, że jedna z większych na rynku, a że zapowiadał się długaśny syncio to na to zwracaliśmy uwagę. Choć w grubszym kombinezonie już ledwo ledwo się mieści i od jakiś dwóch tygodni zbieramy się do zmiany. Jutro przypilnuje M. i pewnie w końcu zmienimy. Tyle, że nie mam śpiworka i już sobie myślę, że nie ma sensu kupować ( achh wiosno przybywaj :-D ), a jednak w gondoli zawsze jakoś dziecko bardziej osłonięte przed zimnem :-p

Gosha popieram dziewczyny, wózek bardzo ładny:tak: i lekki się wydaje, my kupiliśmy 3w1 ,więc na wiosne nic mi się nie ulży:nerd: choć baaardzo mi się podoba nasz wózek to jednak nie polecam już nikomu wielofunkcyjnych, najważniejsza wygoda i komfort, dobrze chociaż ,że na parterze mieszkamy....Adaś ledwo się mieści w gondoli,ale postaramy się wytrzymać jeszcze ten miesiąc, zawsze to cieplej i wygodniej w zimie w gondoli...
Co do przewijaka to my już daaaawno nie korzystamy, od kiedy Adam urósł tak,że dostawał nogami mojego brzucha to był koniec z przewijakiem, kopniaki sadził niezłe a siły to on ma:-D zreszta zwiewa mi przy przebieraniu więc najbezpieczniejsza jest dla mnie podłoga, bo wyrywa się tak ,że czasem utrzymać go nie mogę:szok::-D

U nas Ula dalej w gondoli Mutsy, a ma 70 cm więc jakoś dajemy radę, a na spacerówkę już się nie mogę doczekać.
Ja zapewne i tak sprzedam ten wózek i kupie taki na dwójkę dzieci bo mam nadzieję, że niedługo przychówek się powiększy:-)

dzięki dziewczyny, wózeczek jest naprawdę świetny, składany w parasolkę ale daleko mu do typowej parasolki. Waży 12kg, w końcu bez problemu podnoszę wózek razem z dzieckiem:tak: Jest naprawdę przeporządny. Polecam jak coś, Jane Challenger się nazywa model.
Ja właśnie też miałam wielofunkcyjny i to ostatnia głupota, jezu jaka byłam glupia że tamten kupiłam, 1200 wyrzucone w błoto. Najlepiej jednak kupić osobno wygodną, dużą, używaną gondolę, porządny fotelik osobny a potem jakąs lekką zwrotną porządną spacerówkę. Chyba najlepszy interes:-( A my w spaceróce jak wiecie już dawno, 2 miesiące jeździmy, bo gondoli Tymek nie znosił i wył non stop, więc jeździłam tym czołgiem. A teraz w końcu mam swoje 4 kółka :laugh2:

My kupilismy śpiwór Womar z owczą wełną. Bardzo ciepły. W opcji skracanej. Myślę, że wystarczy na dłużej.

reklama
My kupilismy śpiwór Womar z owczą wełną. Bardzo ciepły. W opcji skracanej. Myślę, że wystarczy na dłużej.

Też mamy Womara z owczej wełny. Manita długa, a jeszcze ma mnóstwo miejsca w wersji gondolowej:tak:, spacerówkowa myślę, że nawet na przyszłą zimę styknie. Dobry zakup :-D

Do góry