reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
ja się w ogóle przerzuciłam na białego jelenia, razem z dziewczynami używamy, a do natłuszczania mam Oillan dla Niny, Hippa dla Laury, z babydrema mam oliwke

Ja należę do grona zadowolonych z wózków 2w1. Gondola maxi cosi Mura jest naprawdę genialna! Młody ma 73 cm i jeszcze się mieści i mam nadzieję że do końca marca się przebujamy w niej. Zawsze to bardziej zacisznie niż w spacerówce. Fotelik kupowałam osobno – Maxi Cosi Mico na bazie isofix – będę zaraz sprzedawać – jest w doskonałym stanie także jakbyście miały kogoś kto szuka fotelika to naprawdę polecam – super mieć fotelik z bazą dla takiego brzdąca.
Zobaczymy jak będzie ze spacerówką ale gondolę ładuję bez problemu do auta, składa się raz dwa i nawet kółek nie muszą ściągać. No i naprawdę robimy offroad z Cześkiem, wczoraj jeździliśmy po takich wertepach że hej a młody spał.
Ale parasolkę pewnie też zakupimy żeby nie targać wielkiej spacerówy na wakacje chociażby.

My od początku używamy kosmetyków Ziajka i są super, nawet my z M się myjemy. Nigdy nie użyłam emolientów, na szczęście nie musiałam, mlody nie mial nigdy nawet krosteczki na ciele.

Fajnie weronkazz że mi podziękowałaś za zjedzonego posta :rofl2:
wózek inglesina trip, drogi ale bez wad :tak:

http://www.tosia.pl/inglesina-trip_p103

dla mnie do wszystkiego bo spacerówki nie używam. W góry, na plażę i do spania nie tylko na zakupy. Jeden z najlżejszych wózków na rynku

Asia ja używam w dalszym ciągu mają najlepszy skład. Uważam że takie rzeczy zdarzają się zawsze.

Summer jesteś zadowolona z wózka bo dobru wózek kupiłaś. Miaalm przyjemność i rzeczywiście gdybym miała taki to parasolki bym tak wcześnie nie użyła. A sprzedajesz już fotelik samochodowy? przesiadacie się na taki dla starych?

Ostatnia edycja:
My też już wstępnie rozglądaliśmy się za fotelikiem, bo młody mimo, że wagowo ok, to ledwo się na długość mieści. Chyba na ten się zdecydujemy:

Young Sport

Ma któraś, albo jakies opinie o nim słyszałyście?

reklama
A nie boicie się sadzać dziecko jeszcze? ja to bym się bała. Maksa przeniosłam w 9 miesiącu i jeszcze mi się to wcześnie wydawało. Olisko pewnie już by chciało siedzieć ale jeszcze nie potrafiłaby tam się utrzymać. rzucało by ją na boki. Ja czekam do lata zwłaszcza, że muszę najpierw maksowi kupić następny fotelik żeby był dla siostry a im dłużej kasa w kieszeni tym mama szczęśliwsza :rofl2:

Do góry