Ann_
Fanka BB :)
O to super cena. Bo widziałam je nawet po 600 [emoji848]Ja trafiłam na jakąś promo i wyszedł 360
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super cena. Bo widziałam je nawet po 600 [emoji848]Ja trafiłam na jakąś promo i wyszedł 360
Miałam z tej firmy rogal do karmienia - niezniszczalny! Jedyna poduszka w domu, która po 4 latach nie oklapła. Jeżeli ta do spania jest też taka to już niczego więcej nie szukam..Ja mam taka: Link do: Kojec Motherhood | Motherhood dla mnie ok ;-)
Chyba każdy laktator elektyryczny ma opcję zakupu dwóch dysz, żeby odciągnąć jednocześnie z obu piersi. Jedynie koszt wiadomo wiekszy [emoji4]Dziewczyny, ja oczywiście zielona jestem w wyprawkach, ale dzisiaj koleżanka powiedziała mi, że są laktatory na dwa cyce! :O Dla mnie szok To chyba taki kombajn byłby fajny, jak sądzicie?
Teraz jest tyle firm, że praktycznie każda szyjaca rzeczy dla maluszka ma te gniazdka. Do wyboru do koloru. Na prawdę. Mniejsze większe. Zaraz znajdę kilka linków jeśli chcesz [emoji4]Macie jakies sprawdzone firmy/linki zeby kokon zamowic?