reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka majowek

Jeśli chodzi o łóżeczko to my na początek kupujemy Stokke Sleepi. Urzekł mnie fakt, że jest cudownie małe i na kółeczkach więc można będzie je przemieszczać bez problemu. Posiada regulacje długości wiec rośnie wraz z dzieckiem.
IMG_2431.JPG
IMG_2429.JPG

Zobacz załącznik 911728

Załączniki

• IMG_2431.JPG
    IMG_2431.JPG
    46,9 KB · Wyświetleń: 829
  • IMG_2429.JPG
    IMG_2429.JPG
    63,9 KB · Wyświetleń: 837
Ostatnia edycja:
reklama
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam drogie łóżeczko dostawne i byłam bardzo zawiedziona. Sprzedalam je z wadą która zrobił Wiktor. Teraz chyba kupię takie zwykłe dostawne łóżeczko jak to. Link do: Klupś Piccolo Due Łóżeczko dostawne kolor biały(bez wyposażenia) 90x40 cm [id11293] - 285 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Ja tez mam w planach to lozeczko. Ma koleczka wiec planuje nim jezdzic po calym mieszkaniu :D bedzie zamiast kosza mojzesza

Ja wiem, że leżaczek nie zdrowy, ale mam jeden i jest taki w miarę, pozycja coś odrobinę lepsza niż w foteliku samochodowym. I mam go od początku, pierwszy syn go dostał. Z Fisher Price, już nie jest on w tej wersji do kupienia. I nadal będę to używała. Tylko to piore [emoji6] bo on jest też jako krzesełko do 17kg. Ale nie mamy miejsca w pokoju chłopców. Jak dzidziuś podrośnie chyba pora na nowe mieszkanie.

Ja wiem, że leżaczek nie zdrowy, ale mam jeden i jest taki w miarę, pozycja coś odrobinę lepsza niż w foteliku samochodowym. I mam go od początku, pierwszy syn go dostał. Z Fisher Price, już nie jest on w tej wersji do kupienia. I nadal będę to używała. Tylko to piore [emoji6] bo on jest też jako krzesełko do 17kg. Ale nie mamy miejsca w pokoju chłopców. Jak dzidziuś podrośnie chyba pora na nowe mieszkanie.
A co ma byc w nim niezdrowego jeśli maluch ma tam mozliwosc leżenie na plasko tak jak w lozeczku?...;/

reklama
Patula86 no nie zdrowe są leżaczki które nie są płaskie. Nie wiem jak wygląda twój bo ten link się nie wyświetla. Ale większość leżaczków-bujaczkow nie są płaskie. Dziecko leży w takiej pozycji trochę siedzącej, cos jak w foteliku samochodowym (w ktorym jazda tez powinna trwac jak najkrócej). Ale ja niempisalam tu tego żeby Cię uświadamiać [emoji4] nie taka moja rola. Nie spodziewałam się pisząc to takiej reakcji. Myślałam, że to oczywiste że te przenośne leżaczki nie są płaskie.

Do góry