reklama
Karola2453
Zaangażowana w BB
Witajcie! Może któraś przyszła mama małej księżniczki się skusi, polecam!
Link do: Mega paka dla niemowlaka 0-6mcy
Juustiik2607
Fanka BB :)
Wczoraj wstąpiłam do sklepu z artykułami dziecięcymi i spodobał mi się wózek Adamex Luciano. Pani go ładnie zaprezentowała, gondolę i spacerówkę, fajny zwrotny, gondola zgrabna ale nie mała, koła żelowe, budka przedłużana z siatką czyli dodatkowa wentylacja, w gondoli spód też otwierany jako wywietrznik. I to mnie przekonało bo przecież będziemy korzystać z gondoli przez całe lato. I te koła żelowe, to też był warunek przy wyborze wózka. Cena dość przystępna ok 1800zl za 2w1.Cześć dziewczyny. Ja zielona jak trawa w temacie co trzeba kupić. A czy macie już wybrany wózek ? Podpowiedzcie coś w tym temacie.
Spacerówce niestety się nie przejrzałam dokładnie, ale plusem jest budka którą można rozłożyć praktycznie do końca czyli zakryć całe dziecko, a spacerówki będziemy używać w zimie więc to też na mega plus. Na plus możliwość montażu gondoli i spacerówki tyłem i przodem do kierunku jazdy.
Aaa choruję na wózek Anex Cross [emoji6] ale jego znam tylko z opinii, nie miałam czasu go obejrzeć wczoraj, ale jak go tylko ujrzałam od razu mi się oczka zaświeciły [emoji2956]
Juustiik2607
Rossiczka
Moderatorka
Ja uwielbiam te ubranka z Lidla z biobawelny. Też kupiłam dzisiaj sweterek i ręcznik [emoji7]Lidl obecna promo 5xbody za 27zł
Sweterek za 25zl [emoji7]
100% bawełny, myślę że jest ok.Zobacz załącznik 918650
KyRaA
Aktywna w BB
@Juustiik2607 piękne te bodziaki! <3 Chciałabym już wiedzieć co rośnie w brzuchu, żeby móc chociaż oglądać sobie
A wózkom się chętnie przyjrzę, bo opis tego Adamexa to w sumie podobny do tego co oglądałam i wstawiałam też tutaj. Te koła żelowe to dobre, sprawdzone są?
A wózkom się chętnie przyjrzę, bo opis tego Adamexa to w sumie podobny do tego co oglądałam i wstawiałam też tutaj. Te koła żelowe to dobre, sprawdzone są?
reklama
Juustiik2607
Koła żelowe wydają się mądrym wyborem. Nie przebiją się jak pompowane i nie wchodzą do nich tak kamyki jak do piankowych.