reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka majowek

reklama
Ann ten mam. On jest świetny .
Natomiast ja mam mega problemy laktacyjne. Dla mnie to żeby karmić Helenke pięć miesięcy to była walka. W dodatku tak jak pisałam mam duże piersi i w madeli są dobierane kapturki odpowiednie do rozmiaru brodawki. Więc mam w tyle głowy że może by mi bardziej pomógł.
Zazdroszczę kobietą u których karmienie jest czymś naturalnym, u mnie tak nie jest :-(

Dziewczyny a możecie z doświadczenia polecić laktator elektryczny?
Ja rozkrecalam laktacje szpitalna medela. Dodam, ze nie mialam dziecka przy sobie wiec to byla jedyna stymulacja. Na 3 dzien pojawily sie jakies krople mleka i wtedy przestawilam sie na swoj laktator elektryczny canpol easy start. U mnie bardzo sie sprawdzil, a cena niewysoka (4 lata temu nowy kosztowal 130 zl) Tym razem chyba znowu kupie canpol, chociaz kusi mnie zainwestowac w medele.

Ostatnia edycja:
Rossiczka czyli uważasz, że ten lovi mimo tych twoich problemów z brodawka jest dobry tak? No to będę musiała wybrać chyba między tymi dwoma.
Ja miałam tylko ręczny. Nie wciągalam dużo pokarmu, bo Nikos ładnie jadł, ale czas mi mi był potrzebny i ręcznym avent było mega ciężko ściągać.

Just słyszałam o tym w drugiej ciąży. Nie miałam więc nie powiem. Ale one podobno działają tylko na bóle z macicy i to te słabsze. Później raczej już bliżej końca już nie pomoże. Ja w pierwszej nie miałam boli z pleców, ale w drugiej już miałam i to dość mocne.

Rossiczka czyli uważasz, że ten lovi mimo tych twoich problemów z brodawka jest dobry tak? No to będę musiała wybrać chyba między tymi dwoma.
Ja miałam tylko ręczny. Nie wciągalam dużo pokarmu, bo Nikos ładnie jadł, ale czas mi mi był potrzebny i ręcznym avent było mega ciężko ściągać.
On jest na prawdę bardzo dobry, jest etyczny i godny polecenia. Ja z, tą madela trochę pewnie "wymyslam" mając pełno wszystkiego po Młodej. Zostało mi do kupienia kilka rzeczy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

On jest na prawdę bardzo dobry, jest etyczny i godny polecenia. Ja z, tą madela trochę pewnie "wymyslam" mając pełno wszystkiego po Młodej. Zostało mi do kupienia kilka rzeczy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
A ile zapłaciłas za ten boli expert, pamiętasz?

reklama
Do góry