reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Recaro ma dobre opinie, podobnie jak maxi cosi i kiddie... ale ja nie kupiłabym fotelika z taką rozpiętością wagową bo testy na takich fotelikach są robione raz zazwyczaj na najstarszej grupie wiekowej i sa nieadekwatne do najmłodszej grupy wagowej. Dlatego ja wolę pojeździć w 9-18 a potem kupić 15-36. Po prostu mimo testów bezpieczenstwa nie wiadomo jak się taki fotelik zachowuje przy lżejszych dzieciach...

Boozqowa ja nie pomogę:zawstydzona/y:
Laski jednak kupuję w h&m kombinezon jest super!!!!! no i cena 129 mnie nie przeraża... aż tak:-p ja tam preferuję całościowe... 2 częściowóki jeszcze się w życiu na kupuję więc teraz odpuszczam

Zastanawiam się nad prezentem, pewnie już nie raz wałkowany był temat. Niektóre z Was mają 1 urodziny za sobą, które z prezentów byście poleciły?:)
i sorki za dublowanie, ale nie mam czasu na przewalenie wątku:)

Zastanawiam się nad prezentem, pewnie już nie raz wałkowany był temat. Niektóre z Was mają 1 urodziny za sobą, które z prezentów byście poleciły?:)
i sorki za dublowanie, ale nie mam czasu na przewalenie wątku:)

ja właśnie wróciłam ze smyka...kupiłam takiego chodzaco-szczekajacego pieska na baterie, który macha też ogonem.do wyboru czarny i biały... wygląda coś a la york 59,90 kosztował... kupiłam, bo Bianka uwielbia pieski... i jeszcze kupiłam klocki drewniane mega kolorowe-będziemy ustawiać wieżę. Lale dostanie od Babci. a reszta gości wg uznania.

My postanowiliśmy wstrzymać się z prezentem. Kupiliśmy jedynie Hot Wheelsy w Biedronce. Nie mamy na razie za dużo kasy, a poza tym poczekamy co kupią inni;-)
Wiem, że na pewno Szymon dostanie huśtawkę i konika na biegunach.

Ja nie robiłam listy prezentów. Zosia ostatnio ode mnie dostała stworka z fishera z ruszającym noskiem (Zośce się bardzo podoba). Robiłam liste prezentów dla chrzestnej jakby chciała coś kupić. Mogę Ci wkleić co bym chciała aby Zosia dostała bo wiem, że by się bawiła:

NOWOCZESNY ROWEREK TRóJKOłOWY ZE STEROWANIEM 4 K (1221491244) - Aukcje internetowe Allegro

Rowerek SMART DELUX ZOO!Najtaniej w POLSCE!6wzo (1220326342) - Aukcje internetowe Allegro

Fisher Price LAPTOP MOWI PO POLSKU TANIA WYS L4680 (1218837324) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE UCZONA SŁUCHAWECZKA K0431 (1213669560) - Aukcje internetowe Allegro

HASBRO FONTANNA Z PIŁEK Playskool REWELACJA 39069 (1220375542) - Aukcje internetowe Allegro

ORGANY KEYBOARD + MIKROFON + STATYW różowe (1225600077) - Aukcje internetowe Allegro

Smoby Role Play STRAGAN DREWNIANY Nowość! (1219124895) - Aukcje internetowe Allegro

SMOBY Kuchnia Bon Appetit -17 akcesorii NOWOŚĆ (1232279443) - Aukcje internetowe Allegro

Smoby SUPERMARKET+SUPER WYPOSAŻENIE !! (1231490429) - Aukcje internetowe Allegro

TOMY DOMEK NAMIOT EDUKACYJNY DELUXE REWELACJA 2079 (1226151974) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO zestaw KLOCKI + WÓZEK PCHACZ # 8500 (1218583213) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO interaktywny POJAZD MYSZKA 018 Wys0 GRATIS (1215986600) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO STOLIK do NAUKI LICZENIA 4w1 + GRATIS 2025 (1214564186) - Aukcje internetowe Allegro

Playskool BĄCZEK Z PIŁECZKAMI NOWOŚĆ 39123 (1229560711) - Aukcje internetowe Allegro

PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL HASBRO! (1223114296) - Aukcje internetowe Allegro

WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1219920844) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja nawet nie pytałam chrzestnej co chce kupić. Pytała co jej dać, czy wolę kasę, ale ja w sumie od niej wolę prezent a od innych kasę. Bo moja rodzina podejrzewam, że ma inny gust (przekonałam się przy urodzeniu Zosi :p) Co by nie kupiła z tej listy jest super. A i tak część zabawek z tej listy chcę Zosi sama kupić :D ale stopniowo :p Czekam na zakonczenie sprawy alimentacyjnej i będę mogła kupować malutkiej:)
'
ten tańszy rowerek też jest fajny. Bo ta torebka i daszek to pic na wodę fotomontaż :)

Do góry