reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja mam 2 kombinwzony jeden kupiła moja mama ciemny na sanki i do szaleństw śnieżnych a drugi jest jasno rózowy wykańczany korzuszkiem -ten Róża dostała od znajomej po jej cócrce -nawet niewidać że był używany bo ta mała miała tyle cuchów ze połowy nawet nie ubrali jej

reklama
Co jak co, ale często się zdarza, że czasem ludzie na allegro więcej zapłacą za jakąś używkę na licytacji niż za nówkę w sklepie.Maja ma w zapasie jeszcze taki biały kożuszek z czapą z zeszłorocznej kolekcji H&M'u. Dostała od moich rodziców pod choinkę. Wczoraj jej mierzyłam i jeszcze troszkę przyduży bo rozmiar 86, ale to dobrze. O taki tylko trochę inny wzór i do tego czapka:
http://allegro.pl/h-m-plaszczyk-futerko-roz-80-cieplutkie-i1236355876.html

I byłam dziś też w H&Mie i oddałam te portki co kupiłam wczoraj, a że był towar to dołożyłam 10 zł i wziełam jej 2 bluzeczki:-p
Bawełniane, gładkie bez wzoru, bardzo lubie takie:-) I śliczne kolorki. Niestety nie ma ich nigdzie bym mogła pokazać. Wziełam w różu i turkusie, był jeszcze brąz, chyba T. namówie na jeszcze jedną;-)

Ostatnia edycja:
Co jak co, ale często się zdarza, że czasem ludzie na allegro więcej zapłacą za jakąś używkę na licytacji niż za nówkę w sklepie.Maja ma w zapasie jeszcze taki biały kożuszek z czapą z zeszłorocznej kolekcji H&M'u. Dostała od moich rodziców pod choinkę. Wczoraj jej mierzyłam i jeszcze troszkę przyduży bo rozmiar 86, ale to dobrze. O taki tylko trochę inny wzór i do tego czapka:
H&M PŁASZCZYK,FUTERKO roz.80 CIEPLUTKIE!!!!!! (1236355876) - Aukcje internetowe Allegro

I byłam dziś też w H&Mie i oddałam te portki co kupiłam wczoraj, a że był towar to dołożyłam 10 zł i wziełam jej 2 bluzeczki:-p
Bawełniane, gładkie bez wzoru, bardzo lubie takie:-) I śliczne kolorki. Niestety nie ma ich nigdzie bym mogła pokazać. Wziełam w różu i turkusie, był jeszcze brąz, chyba T. namówie na jeszcze jedną;-)
prześliczne -cudo

Petinka to może jak coś ci wpadnie w oko odnośnie kombinezonów ze sklepu na osiedlu to się jakoś dogadamy? powiem od razu że chciała bym coś ciemniejszego żeby nie zabrudził się tak od razu... bo ja to mam już taki mętlik że szok a 200 zł raczej nie wydam na coś co będzie nosić jeden sezon bo najzwyczajniej mnie na to nie stać :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny dzisiaj widziałam w go sporcie śliczny kombinezon dla chłopca (aż żałuję że już mam bo naprawdę boski) kosztował 139.( Były też dwu częściowe dla dziewczynek aleto już więcej wychodziło spodni ok80 i kurtka tak samo)

Do góry