Cat Ballou
Fanka BB :)
Jakie śliczne te rzeczy! Ja nie wiem jeszcze co musze kupić poczekam do 4d aż zobacze krok na własne oczy. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotka,to cudownie,że polecasz ten kocyk :-) na zdjęciach wygląda na mega miękki i delikatny...aż chce się wtulić w niego! i też skłaniam się ku dużemu..może będę mogła czasami też z niego skorzystać jak Maluszek pozwoli
A na stronie,którą wcześniej poleciłaś wybrałam kpl do łóżeczka...Pastelowy kolor i delikatne wzory...Ochraniacz,pościel...Chyba na dobre wkręciłam się w internetowe zakupy...Czy to nie na miejscu,że już teraz kupuję dużo rzeczy??? Moja mama mi wmawia,że za wcześnie na zakupy dla Młodego...A ja tak się cieszę z tej ciązy,że nie mogę się oprzeć...Tym bardziej jak widzę na internecie takie skarby dla dzieci.Czy to jakieś odwieczne postanowienie kobiet,żeby nie kupować dziecięcych ubranek,gadżetów przed 6 miesiącem?! A jak Wy dziewczyny? Przejmujecie się tym czy nie żałujecie sobie i Maluchom tych przyjemności?