reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja nawet nie pytałam chrzestnej co chce kupić. Pytała co jej dać, czy wolę kasę, ale ja w sumie od niej wolę prezent a od innych kasę. Bo moja rodzina podejrzewam, że ma inny gust (przekonałam się przy urodzeniu Zosi :p) Co by nie kupiła z tej listy jest super. A i tak część zabawek z tej listy chcę Zosi sama kupić :D ale stopniowo :p Czekam na zakonczenie sprawy alimentacyjnej i będę mogła kupować malutkiej:)
'
ten tańszy rowerek też jest fajny. Bo ta torebka i daszek to pic na wodę fotomontaż :)

fajny fakt nawet bardzo,ale tamten ma takie śliczne kolory...

reklama
Catedra przy wyborze rowerka weź pod uwagę czy ma barierkę, wiem z doświadczenia ,że się bardzo przydaje- Igor robi czasem takie wygibasy w rowerku, że gdyby nie ta barierka to by nosem chodnik szorował, albo co gorsza wypadłby mimo pasów bezpieczeństwa.

Co do zabawek my mamy taka podobną słuchawkę do tej z FP, tylko innej firmy V-tech, nie zdaje egzaminu, jest za duża i dziecku trudno ją przyłożyć do ucha, za to u nas furorę robi taka zwykła słuchawka która bardzo przypomina tel i nawet gada po polsku, Igor wciąż z nią chodzi i robi halo halo, tania rzecz a jak cieszy- no i w końcu się odczepił od mojego tel.

Moja mama kupiła też Igorowi pieska za całe 12 zł :) taki szczekający i chodzący itp, też jest extra, Igor bardzo go lubi, chyba myśli że to żywe :)

Catedra my mamy ten rowerek smart zoo żabke i on ma i pasy i barierke. Ta osłona przeciw słońcu jest fajna ale większy wiatr troche nią rzuca a torebka się przydaje . Ja chowam portfel i klucze jak gdzieś jedziemy. Według mnie jest warty swojej ceny.

ja nawet nie pytałam chrzestnej co chce kupić. Pytała co jej dać, czy wolę kasę, ale ja w sumie od niej wolę prezent a od innych kasę. Bo moja rodzina podejrzewam, że ma inny gust (przekonałam się przy urodzeniu Zosi :p) Co by nie kupiła z tej listy jest super. A i tak część zabawek z tej listy chcę Zosi sama kupić :D ale stopniowo :p Czekam na zakonczenie sprawy alimentacyjnej i będę mogła kupować malutkiej:)
'
ten tańszy rowerek też jest fajny. Bo ta torebka i daszek to pic na wodę fotomontaż :)
A ja mam podobny do tego, który ty pokazałaś tylko z daszkiem i torebką...

dentico,
moim daszkiem nie rzuca, może masz za słabo przykręcony?

szczerze mówiąc to wole teraz tym rowerkiem wszedzie jezdzic niz wózkiem:rofl:

łatwiej się prowadzi:-)

oooooooooo ten:
ROWEREK DLA DZIECI MILLY MILLY Z DASZKIEM HIT LATA (1248965778) - Aukcje internetowe Allegro

Catedra mój rowerek też ma pasy a mimo to Igor robi takie wygibasy że nie raz by wypadł gdyby nie barierka, no ale to Twój wybór ja zwróciłam uwagę na Ważny szczegół.

Catedra mój rowerek też ma pasy a mimo to Igor robi takie wygibasy że nie raz by wypadł gdyby nie barierka, no ale to Twój wybór ja zwróciłam uwagę na Ważny szczegół.

wiem wiem. Sąsiadka ma taki rowerek i Zocha czasem go sama zagarnia i sama siada :) na razie pasy wystarczają, chociaż barierka pewnie byłaby lepsza

Luiza a jakie pasy ma Twój rowerek 5-punktowe czy 3? bo to duża różnica:tak: w tym moim w 5punktowych jak dobrze sa ściągnięte to nie ma szans, żeby Maks mi się z nich wyplątał:tak:

edit: w lidlu ładne koszulki 3pak za 24,99 chłopięce i dziewczęce- u mnie tylko na 86/92, chyba wogóle tylko takie były, dziewczecych dużo , a chłopięcych tylko po 1 komplecie bylo z każdego wzoru :-)

wzielam mlodemu, bo mi się spodobały:-)

ps. dziewczęce sa tez golfiki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny sorki, że się może powtarzam. Wiem, że temat fotelików poruszany był niejednokrotnie. Wy już na pewno macie większe foteliki a my dopiero chcemy kupić. Zastanawiamy się Maxi- Cosi Tobi albo Priori ( nie ukrywam, że jest tańszy i kusi ). Przeglądałam testy Tobi ma lepsze oceny. Jednak chodzi mi o wielkość, komfort jazdy dziecka w tych fotelikach, czy jesteście zadowolone?? a może jeszcze mi podsuniecie jakiś inny model??

Do góry